Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, TSE-ISO-EN-9000 Belgesini Aldı

Kastamonu Yayın: 28.01.2016 08:55
Yazar:

KASTAMONU Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yürüttüğü Kalite Yönetim Sistemi Çalışmaları kapsamında Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, TSE-ISO-EN-9000 belgesini almaya hak kazandı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yürüttüğü Kalite Yönetim Sistemi Çalışmaları kapsamında, Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşları, kalite belgelendirme çalışmalarına başlamış ve yapılan çalışımlar neticesinde Türk Standartları Enstitüsü Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanları ve Tetkikçileri tarafından İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşları denetlenerek TSE-ISO -EN-9000 belgesini almaya hak kazandı.
Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Altun, “İl Müdürlüğü olarak Şehit yakını ve gazi aileleri, kadın, çocuk, yaşlı ve engellilere hizmet veren bir kurumuz.
Vatandaşa hizmet için bu kurumun başındayız ve verdiğimiz hizmetin kaliteli hizmet alan ve hizmet verenin memnuniyeti bizim için ön planda yer alıyor.
Bu bağlamda kuruluşta kalite anlayışının gelişimi için, etkin bir yönetim, çalışanların tatminini, kuruluş içi iletişimde iyileşmeyi, tüm faaliyetlerde geniş izleme ve kontrolü,
hizmet alanların şikâyetinin azalması, memnuniyetin artmasını sağlayan, bir yönetim sistemi modeli olduğu için TSE-ISO-EN-9000 belgesini aldık” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta mayıs karı yaylayı beyaza bürüdü

Dünya Yayın: 06.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesi, Tokat’ın yüksek kesimlerinde yağan yağmurun yerini kara bırakmasına neden oldu. Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Taşlıca köyünde bir vatandaş, kar yağışını cep telefonu ile görüntüledi. Kar yağışıyla Taşlıca Yaylası mayıs ayında beyaza büründü. Görüntülerde, koyunların da üstünün karla kaplandığı görüldü.

Paylaş: