Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Gençlik Merkezi’nden Hastalara Ziyaret

Bartın Yayın: 14.01.2016 09:33
Yazar:
Gençlik Merkezi’nden Hastalara Ziyaret

BARTIN Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bartın Gençlik Merkezi üyeleri Gönüllülük kulübü bünyesinde görevli gençler ile birlikte ‘Gençlerin İyilik Ağacı Projesi’ etkinlikleri kapsamında Bartın Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Gönüllü gençler ziyaretlerinde karanfiller vererek hal ve hatırlarını sordukları hastaları mutlu etmenin sevincini yaşadı. Gençler, “Hepimiz insanız ve hayatımızın belirli dönemlerinde sağlığımızla ilgili sorunlar yaşıyoruz. Bugün hastanede olan hastalarımızın yerinde bizlerde olacağız. İnşallah hastalarımız bir an önce iyileşerek sağlıklarına kavuşurlar, Bütün insanlar sağlıklı ve hastanelerden uzak bir yaşam sürsünler. Hastanedeki hastalarımıza acil şifalar diliyoruz” dediler.
Hastalar da yaşadıkları bu zor süreçte kendilerini yalnız bırakmayan gençlere teşekkür etti.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Polisin alkollü sürücüyle imtihanı

Gündem Yayın: 01.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir süre önce alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulan sürücü; ekiplerin denetimine araç kullanırken takıldı. Alkol metreyi üflemekte direnen sürücüye 52 bin 480 lira ceza uygulandı. Hastaneye sevk edilen sürücünün kan testinde 281 promil alkol tespit edildi.

Karadeniz Ereğli Emiyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sürücülere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Başta motosiklet kullanıcıları olmak üzere durdurdukları araçları ve sürücüleri denetleyen ekipler, uygulamaya takılan alkollü bir sürücü ile adeta imtihan yaşadı.

Daha önce alkollü olduğu gerekçesiyle ehliyetine el konulan Selami Y., alkollü ve ehliyeti olmadığı halde araç kullanırken yakalandı. Polis ekiplerinin alkolmetreyi üflemesini istediği sürücü, bir süre alkolmetreyi üflemekte direndi. Polisi “Alkolmetreyi üfler misin” diye ikaz ettiği ve güçlükle ayakta durabilen sürücü üflemeyi reddetti. Polisi “Bunu üflediğin takdirde cezan daha az” diye uyarmasına rağmen “Tamam biliyorum” diyen sürücü alkolmetreyi üflemedi.

Alkolün etkisiyle söylediği kelimeler bile anlaşılmayan sürücüye “ehliyeti geri alındığı halde araç kullanmak”, “alkolmetreyi üflemeyi reddetmek” ve “alkollü araç kullanmak” maddelerinden toplamda 52 bin 480 lira idari para cezası uygulandı. Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen sürücünün yapılan kan testinde 281 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Uygulamada Selami Y.’nın kullandığı araç ise çekici yardımıyla yediemin otoparkına çekildi. Ekiplerin denetimi gece boyunca sürdü.