Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Müftülükten Cezaevi’nde Konferans ve Tasavvuf Musikisi Konseri

Gündem Yayın: 08.01.2016 16:22
Yazar:
Müftülükten Cezaevi’nde Konferans ve Tasavvuf Musikisi Konseri

Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Karabük Cezaevinde bulunan Mahkûmlara Mekke’nin Fethi konulu konferans verdi. “Mekke’nin Fethi” teması çerçevesinde verilen konferans dikkatle izlendi. Programda İl Müftülüğü tasavvuf musikisi korosunca ilahiler ve kasideler okundu. Konferansın sonunda mahkûm ve tutuklular tarafından yöneltilen sorular cevaplandırıldı.
İl Müftülüğü ile cezaevi idaresi arasında yapılan protokol çerçevesinde Karabük İl Müftülüğü tarafından cezaevinde bulunan hükümlü ve tutuklulara her ay farklı konularda konferanslar gerçekleştirildiği bildirildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının hakemleri belli oldu

Spor Yayın: 06.05.2024 13:29
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının hakemleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının hakemleri belli oldu. Beşiktaş’ın, yarın sahasında oynayacağı MKE Ankaragücü mücadelesinde Zorbay Küçük, Trabzonspor’un da çarşamba günü deplasmanda Fatih Karagümrük ile yapacağı müsabakada Cihan Aydın düdük çalacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final rövanş maçlarının hakemleri açıklandı. Beşiktaş, golsüz berabere biten ilk maçın rövanşında yarın 20.30’da MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Bu mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır oldu.

Fatih Karagümrük – Trabzonspor maçının hakemi Cihan Aydın

Trabzonspor da 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda Fatih Karagümrük çarşamba günü 20.30’da karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Hakan Yemişken yapacak. Turgut Doman da dördüncü hakemlik görevini üstlenecek.(İHA)