Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu Belediyesi Ekipleri 7/24 Görev Başında

Safranbolu Yayın: 04.01.2016 15:39
Yazar:
Safranbolu Belediyesi Ekipleri 7/24 Görev Başında

Geçtiğimiz Perşembe gece etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından 4 vardiya olarak çalışan Safranbolu Belediyesi Şantiye Amirliği’ne bağlı ekipler; tuzlama, kar kaldırma gibi çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, çalışmaları yerinde inceleyerek “Ekiplerimiz 4 vardiya şeklinde 24 saatlik bir çalışma yaparak hemşerilerimizin herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için var güçleri ile çalışıyorlar ” dedi.
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, yapılan yol kontrolleri ve tuzlama çalışmaları ile ulaşımın aksamasına izin verilmediğini dile getirirken, “Kış dönemi boyunca ekiplerimiz 24 saat görev yaparak Safranbolulu vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi adına, yolların açık kalmasını sağlayacaktır” diye konuştu.
Ana ve ara arterlerin tamamının açık olduğunu ve yaklaşık 100 kişilik bir ekip ile birlikte çalışmaların devam ettiğini belirten Aksoy, Safranbolu Belediyesi ekiplerinin 10 Kamyon, 5 Kepçe, 2 Greyder, 1 Kar Küreme Aracı ve 1 Loder ( Kazıcı – Yükleyici ) ile Safranbolu halkının hayatlarını normal şartlarda idame ettirebilmeleri adına çalışmaların aralıksız devam edeceğini, ayrıca herhangi bir durumda Beyaz Masa 153 nolu telefondan Belediye ekiplerine ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Gündem Yayın: 07.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan İstanbul plakalı araçta uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde uyuşturucuyla mücadele sürüyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine İstanbul plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 59 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 20 suç kaldı bulunan S.O.(44) ile S.O.(20) gözlem altına alındı. Şüpheli şahıslar sorgularının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

Paylaş: