Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Orman İşletme Müdürlüğün Fidan Dağıttı

Gündem Yayın: 31.12.2015 15:40
Yazar:
Orman İşletme Müdürlüğün Fidan Dağıttı

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü, “Yeni yıla ağaç keserek değil, fidan dikerek girelim” sloganı eşliğinde fidan dağıtımı etkinliği gerçekleştirdi.
Karabük Orman İşletme Müdürlüğü vatandaşlara ağaçları kesmeden yılbaşı ağacı süslemeleri için farklı bir alternatifi de işaret etti.
“Yeni yıla ağaç keserek değil, fidan dikerek girelim” sloganı ile vatandaşlara bir alışveriş merkezinde çam fidanlarını dağıtımı yaptı.
Karabük Orman İşletme Müdürü Mehmet Emin Uzunsoy, yeni yıla ağaç keserek değil, ağaç dikerek girelim sloganıyla bu dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.
Uzunsoy, fidanları ücretsiz olarak dağıttıklarını belirterek, “ Ormanlarımızda son bir hafta boyunca tedbirlerimizi arttırdık. Değişik bölgelerde devriyeler atarak yılbaşı için çamların kesilmemesine gayret ettik” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Arazi anlaşmazlığından 74 yaşındaki komşusunu bıçakladı

Gündem Yayın: 08.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da bir kişi arazi anlaşmazlığı tartışmasında 74 yaşındaki komşusunu bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesinin kırsal mahallesi Kabadüz’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Resul D. (55) aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan komşusu Ahmet K.’yi (75) karnından bıçakladı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralı Ahmet K., tedavi altına alındı. Resul D. ise Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Paylaş: