Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yaşam Kompleksi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Gündem Yayın: 23.12.2015 15:24
Yazar:
Yaşam Kompleksi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´nin 2014 seçimlerinde vaat ettiği üç büyük ve önemli projeleri arasında yer alan 100. Yıl Yaşam Kompleksinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.
Karabük Belediyesi tarafından yapımı devam eden 30.05.2015 tarihinde başlayan 100. Yıl Yaşam Kompleksi projesinin 2016 yılının Haziran ayında bitirilmesi hedefleniyor. Karabük’ün en fazla nüfus artışı olan 100. Yıl Mahallesi’nde kompleksin yapılmasının ardından bölgeye hem ticari hem de sosyal yönden hareketlilik kazandırması hedefleniyor. Yaşam kompleksi, kapalı otopark, kapalı pazar yeri ile her türlü aktivitelerin de yapılabileceği bir alan haline gelecek.
Karabük’ün her alanda büyümesi, gelişmesi ve marka şehir olması yolunda gereken bütün çalışmaların yapılacağını ve atılması gereken bütün adımların atılacağını söyleyen Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Karabük’te yaşayan bütün vatandaşlarımız, bu değişime ve gelişime tanıklık edecekler” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İYİ Parti, 5. olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçti

Manşet Yayın: 28.04.2024 13:20
İYİ Parti, 5. olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçti

Ankara’da ATO Congresium’daki kurultayda genel başkanlığa İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın ve Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz aday oldu. Kurultayda genel başkan adaylarından hiçbiri ilk iki turunda oylamada gerekli olan salt çoğunluğu sağlanamazken 3. Turda izmir Mv. Müsavat Dervişoğlu salt çoğunluğu elde ederek İyi Parti’nin yeni Genel başkanı oldu.

Ardından yapılan parti organları seçiminde ise; Karabük’ten

Ozan Canyurt’ un da merkez disiplin kurulu üyeliğine yeniden seçildiği

50’si asıl, 25’i yedek 75 Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ile 11’i asıl, 7’si yedek 18 Merkez Disiplin Kurulu üyesi belirlendi .

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kadıköy belediye başkan adayı olan Karabük’lü Kübra Dursun ise GiK listesinde kendisine girmeyi başardı.