Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Gaspçılar Yakalandı

Gündem Yayın: 24.11.2015 15:24
Yazar:

Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gasp olayı şüphelileri yakalandı
Yapılan açıklamada; “İlimiz Şehirlerarası Otobüs Terminali karşısında Müşteki Ö.Ö(31) isimli vatandaşın bir araca bindirilerek 50 TL parasının gasp edilmesi olayı ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizin çalışmaları neticesinde, bahse konu olayı gerçekleştirenlerin M.A.Y(27), E.T(19) ve Y.C.Ş(20) isimli şahıslar oldukları tespit edilerek M.A.Y(27), E.T(19) isimli şahıslar görevlilerimizce yakalanıp gözaltına alınmışlardır. Yakalanan her iki şahıs hakkında da yürütülen adli işlemlerin ardından şahıslar adli makamlara sevk edilmişlerdir. Şüpheli Y.C.Ş(20) isimli şahsın yakalama çalışmaları devam etmektedir.
İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir”
.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Sağlık Yayın: 07.05.2024 08:00
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da 11. Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleşti. Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın da pedal çevirdiği bisiklet turunda sağlıklı yaşama dikkat çekildi.

Türkiye genelinde 11’incisi düzenlenen ‘Yeşilay Bisiklet Turu’ Samsun’da da yapıldı. Bisiklet turuna Vali Orhan Tavlı, il müdürleri, Yeşilay gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı. Atakum ilçesinde bulunan Gençlik Merkezi önünde toplanan bisikletliler yaklaşık 10 kilometre pedal çevirerek Çobanlı İskelesi’nde kadar giderek oradan tekrar Atakum Gençlik Merkezi önüne geri döndü. Etkinlik hakkında bilgi veren Türkiye Yeşilay Cemiyeti Samsun Şube Başkanı Emre Güneş, “Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek düsturuyla yaptığımız çalışmalarla bisiklet turumuza katılıyoruz. 7’den 70’e herkesi spor yapma noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Samsun Yeşilay olarak bizler de sağlık bir nesli yetiştirmek için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı da katılanlara teşekkür ederek yeni Yeşilay gönüllülerinin yetiştiğini söyledi. Etkinlik fotoğraf çekimi ile son buldu.