Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

“Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır”

Gündem Yayın: 23.11.2015 15:16
Yazar:
“Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır”

24 Kasım Öğretmenler Günü Bugün Kutlanacak
24 Kasım Öğretmenler günü bugün tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de törenlerle kutlanacak. 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri bugün saat 10.30’da Yenişehir Atatürk Anıtı’na Karabük Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenklerinin sunumu ile başlayacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Öğretmenler Günü Kutlamalarına 100. Yıl Kültür Merkezinde devam edilecek. Buradaki kutlamalar saat 11.00”de saygı duruşu ve İstiklal Marşı”nın okunması ile başlayacak. Mesajların okunmasının ardından Mesleğe yeni başlayan öğretmenler ve emekli olan öğretmenler adına birer konuşma yapılacak. Milli Eğitim Müdürü Ali Köse”nin konuşmasından sonra öğrenciler arası şiir ve kompozisyon yarışmasında birinci olan eser okunacak. İlimizde görevi başında iken vefat eden öğretmenler için hazırlanan slayt gösteriminden sonra Mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin edecek ve akabinde ödül töreni yapılacak. Ödül töreninde Emekli olanlara Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri verilecek. Ardından ise Yarışmalarda birinci olan öğrencilere ödülleri verilecek. Ödül töreninden sonra da Öğretmenler Korosu tarafından konser verilecek.
ŞEHİT ÖĞRETMENLER İÇİN MEVLİD OKUTULACAK
Diğer yandan şehit olan öğretmenler için Esentepe Yeşil Camide (öğretmenevi yanı) Öğle Namazına Müteakip Mevlit okutulacak. Saat 13.00”de de Safranbolu Fethi Toker Güzel sanatlar ve tasarım fakültesi Sanat Galerisinde Resim Sergisi açılacak.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı

Gündem Yayın: 01.05.2024 16:12
İhlas Haber Ajansı
Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı

Bolu’da Sağlık Mahallesi’nde evine gitmekte olan iki genci bıçaklayarak yaralayan 2 şahıs polis ekiplerinin takibi neticesinde yakalandı.

Olay, Sağlık Mahallesi’nde Ay Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerine gitmekte olan 18 yaşından küçük iki genç, elektrikli motosiklet ile gelen aynı yaşlardaki biri kız diğeri erkek olan kişilerle henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı. Elektrikli motosikletle gelen erkek şahıs, tartışmanın alevlenmesiyle çıkan kavgada yanında bulunan bıçakla, 2 genci yaraladı. 18 yaşından küçük çocuklar sokak ortasında kanlar içinde yerde kaldı. Motosikletli şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye sevk edildi. Olay yerinden kaçan biri erkek diğeri kız olan şahıslar ise Kalıcı Konutlar Mahallesi’nde polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalandı. Hastaneye sevk edilen yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: