Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Şahin, Oyunu Safranbolu’da Kullandı

Safranbolu Yayın: 01.11.2015 15:18
Yazar:
Şahin, Oyunu Safranbolu’da Kullandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, “Ülke olarak yeni bir demokrasi sınavından daha geçiyoruz ve tüm dünyanın gözü şuan Türkiye’nin üzerinde” dedi.
Şahin, kardeşi İbrahim Şahin ile Safranbolu ilçesindeki Vilayetler Birliği Ortaokulundaki 1067 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Şahin, 1067 numaralı sandıkta görevlilerle tokalaştıktan sonra oyunu kullandı. Oy kullanma görevinin ardından gazetecilere açıklama yapan Şahin, bugün ülke olarak yeni bir demokrasi sınavından daha geçtiklerini söyleyerek, “Tüm dünyanın gözü şuan Türkiye’nin üzerinde. İnanıyorum ki, halkımız vatandaşlarımız bu demokrasi sınavında da demokrasiye olan bağlığının ne nispette yüksek olduğunu bir kez daha gösterecektir. Bir takım beklentiler var. Bu seçimlere gölge düşürmek isteyen odaklar oldu ve hatta terör eylemenin amacının bu olduğunu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı açıkladı. Bu seçimin her türlü şaibeden uzak, şeffaf bir şekilde sonuçlanmasını diliyoruz. Beklentimiz budur. Başka bir şekilde gölge düşürecek hiçbir eylem beklemiyoruz. Akşam sandıklar açıldığında milletin iradesi ortaya çıkacaktır. O irade nasıl tecelli etmişse herkes o iradeye saygı gösterecek ve Türkiye önüne o şekilde bakacaktır” dedi.
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ve AK Parti İl Başkanı Timuçin Saylar’ın da eşlik ettiği Şahin, daha sonra oy kullanılan diğer sandıkları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış etkili oldu, sürücüler zor anlar yaşadı

Dünya Yayın: 30.04.2024 12:36
İhlas Haber Ajansı

Kastamonu’nun Azdavay ve İnebolu ilçelerinde dolu yağışı etkili olurken, Hanönü ilçesinde ise sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji’nin kuvvetli sağanak tahmininde bulunarak ’sarı’ kodla uyardığı Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış etkili oldu. Azdavay ilçesinde ve İnebolu ilçesinde sağanak yağış ile birlikte dolu yağışı etkili oldu. Hanönü ilçesinde ise kuvvetli sağanak yağış sebebiyle D030 karayolunda, su birikintisi oluştu. Su birikintisi sebebiyle yol ulaşıma kapandı. Belediye ve Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.
(MK-