Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Şahin, Yenice’de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Gündem Yayın: 10.10.2015 13:12
Yazar:
Şahin, Yenice’de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, “1 Kasım seçimlerinde duygularla değil akılla hareket edeceğiz. Yeniden bir koalisyon çıkarsa önümüzdeki yıl tekrar seçim ihtimalleri konuşuluyor arkadaşlar. Sandıkta oylarımızla bütün bu planları bozacak bir irade ortaya koyalım. Bu seçim böyle bir iradeyi ortaya koyacağımız bir seçim” dedi.
Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Yenice ilçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, iktidarları döneminde Türkiye’nin her alanda kalkındığını ve yapılan yatırımları verdiği örneklerle anlattı.
Şahin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yakın eski bir milletvekili arkadaşının kendisine ‘İddia ediyorum önümüzdeki yıl yeniden bir seçim var’ dediğini söyleyerek, “Bu düşüncenin kendi salt düşüncesi olduğu kanaatinde değilim” dedi.
“TÜRKİYE SEÇİM KOLİK OLDU”
“Hangi siyasi parti tek başına iktidara yakın?” diye soran Şahin, “İnsafla düşünelim. Geçmişte şu ya da bu partiye oy vermiş arkadaşlar da olabilir aramızda. Herkesin siyasi tercihi kendisidir. AK Parti’den başka tek başına iktidara gelme ihtimali parti var mı? O halde duygularla değil akılla hareket edeceğiz 1 Kasım seçimlerinde. Yeniden bir koalisyon çıkarsa önümüzdeki yıl tekrar seçim ihtimalleri konuşuluyor arkadaşlar. Sandıkta oylarımızla bütün bu planları bozacak bir irade ortaya koyalım. Bu seçim böyle bir iradeyi ortaya koyacağımız bir seçim” ifadesinde bulundu.
Geçen hafta Ankara’daki bir toplantıdan bahseden Şahin, “Toplantıdayız, benim de sevdiğim eski milletvekili arkadaşım, Devlet Bahçeli’ye yakın birisi. ‘İddia ediyorum önümüzdeki yıl yeniden bir seçim var’ dedi. Bu düşüncenin kendi salt düşüncesi olduğu kanaatinde değilim. Bu bir siyasi parti veya başka partiler tarafından, eğer yeniden tek parti iktidarı çıkmazsa, koalisyon ihtimali olursa, önümüzdeki yıl tekrar milletvekili seçimi olacağı öngören bir anlayış. Dedi ki arkadaşımız ‘önümüzdeki Mayıs’ta tekrar seçim olacak.’ Türkiye seçim kolik oldu. Vatandaşları seçim kolik yapmaya ne hakkımız var. Her sene seçim mi yapacağız. O yüzden duygularımızı değil aklımızı kullanalım derken, diyorum ki, 2019’a kadar Türkiye’yi götürecek kendi içinde uyumlu, dirayetli kendi kararını kendi alabilen bir hükümeti 1 Kasım seçimlerinde sandıktan çıkaralım” dedi.
“TERÖR PARTİSİ OLDUN”
HDP’yi saymadığını, bir tarafa koyduğunu da belirten Şahin, şunları söyledi:
“Terörle arasına mesafe koymadığı, lanetlemediği, Kandil’den talimat alarak particilik yaptıkları sürece onları ciddiye almayacağız. Terörden talimat alıyorlar, Kandil’den talimat alıyorlar, terörle işbirliği yapıyorlar. Sayın Demirtaş, ‘terörist cenazelerine bir milletvekili katılmazsa HDP’den, partiden onu atarım’ demiş. Bu terörle işbirliği yaptıklarının en çarpıcı tespitidir. ‘Biz başkayız, terör başka’ diyor ya, terörist cenazesine HDP’li bir milletvekili katılmazsa partiden atacaklarmış. Sen terör partisi oldun. O yüzden onu saymıyorum, bir tarafa koyuyorum.”

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Eskipazar Yayın: 08.05.2024 20:49
İhlas Haber Ajansı
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Eskipazar ilçesinde icra edilen faaliyette 1 şahsın aracında ve ikametinde arama yapıldı. Aramada hassas terazi, 109,56 gram kenevir bitkisi tohumu, 9,26 gram toz esrar, 5 parça halinde alüminyum folyo içerisinde 10,77 gra metamfetamin, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, sigara sarma kağıdı ve ambalajlama paketirulo halinde alüminyum folyo ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.