Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Amasra’da Dev Dalgalar

Bartın Yayın: 09.10.2015 07:29
Yazar:
Amasra’da Dev Dalgalar

BARTIN ve Amasra’da iki gündür devam eden etkili sağanak yağmur ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkilerken, sahillerde dev dalgalar oluştu.Bartın ve çevresinde Çarşamba günü başlayan sağanak yağmur nedeniyle şehir içi trafiği olumsuz şekilde etkilenirken, ana arterlerde biriken yağmur suyu nedeniyle trafik akışı güçlükle sağlandı. Kesilen sağanağın ardından başlayan şiddetli rüzgar nedeniyle deniz ulaşımı olumsuz etkilendi. Meteoroloji ve Amasra Belediyesi tarafından yapılan uyarıların ardından Amasralı balıkçılar teknelerini liman içerisine demirledi. Fırtınaya açık denizde yakalanan gemiler ise güçlükle ilerlemeye çalıştı. Amasra liman açığına demirleyen bir yük gemisi ise fırtınanın kesilmesini bekliyor. Amasra limanında dev dalgalar oluştu. Amasra Limanını çevreleyen mendireği döven dev dalgalar mendirek üzerinden aşarak limanda demirli gemilerin beşik gibi sallanmasına neden oldu. Yaklaşık 15 metreyi bulan dalgalar nedeniyle Amasra Limanına vatandaşların geçişine izin verilmezken, tatil amaçlı Amasra’ya gelen misafirlerin liman mevkiine gitmemeleri yönünde uyarıldıkları gözlendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise Pazar gününe kadar aralıklı olarak sağanak geçişleri ve şiddetli fırtınanın devam edeceğini açıkladı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kılıç, ESOB Başkan Adayı olduğunu açıkladı

Manşet Yayın: 07.05.2024 10:09
İhlas Haber Ajansı
Kılıç, ESOB Başkan Adayı olduğunu açıkladı

Hüseyin Kılıç, 11 Mayıs’ta yapılacak olan Karabük Esnaf Odaları Birliği Olağanüstü Genel Kurulunda aday olduğunu açıkladı.

Kılıç, kahvaltı programında gazetecilerle bir araya geldi. Karabük Esnaf Odaları Birliği Olağanüstü Genel Kurulunda aday olduğunu bildiren Kılıç, “Olağanüstü genel kurul kararı mahkeme tarafından verilmesine rağmen Esnaf Odaları Birliği Başkanı mahkeme kararına uymayarak süreyi geçirmiştir. Bakanlıktan durumu belirten bir yazı geldi. Bakanlığa çağırdılar ve gittik. Bu genel kurulu bakanlık olarak biz yapacağız dediler. Tarih 11 Mayıs olarak belirlendi” dedi.
Kılıç, tüm odalar arasında birlik ve beraberliği sağlamak istediklerini söyledi.
Ekibine güvendiğini kaydeden Kılıç, ”Bölünüp parçalanmak hepimize zarar veriyor. Bir yıl içerisinde bütün odaları ayağa kaldıracağız. Özellikle küçük odaları. Bu bir seçim vaadi değildir. Karabük’te bütün esnafın meselesiyle uğraşan bir kişiyim” ifadelerini kullandı.