Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Amasra’da Yerleşilebilirlik Paneli

Bartın Yayın: 08.10.2015 08:44
Amasra’da Yerleşilebilirlik Paneli

BARTIN ‘ın Amasra ilçesinde Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından ‘Şehircilik’ projesi kapsamında panel düzenlendi. Panele Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Kızılkaya, Belediye İmar Müdür Vekili Betül Yıldırım ile,Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden Prof. Dr. Hülagü Kaplan, Doç Dr. Özge Yalçıner Ercoşkun, Yrd.Doç. Hayri Ulvi, Öğr. Gör. Dr. Perihan Kiper, Arş.Gör.Sezen Aslan ve öğrenciler katıldı. Panelde Kentsel Tasarım Planı, Nazım İmar Planı kapsamında Amasra’nın Yerleşilebirlik Analizi ve Amasramızın 2023 yılı Kent Vizyonu tartışıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Güven, Başarılı Sporcularla Bir Araya Geldi

Manşet Yayın: 21.05.2024 12:14
Güven, Başarılı Sporcularla Bir Araya Geldi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Spor Turnuvalarında Türkiye derecesi yapan sporcular ile bir araya geldi. Müdür Güven’e Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan, Şube Müdürleri Nurşen Köseoğlu ve Serdar Ali Osman Sevim eşlik etti.

İl Müdürü Coşkun Güven,  KYGM 2023-2024 Badminton Turnuvası Türkiye birincisi kızlar ve Türkiye ikincisi erkekler, Halkoyunları Turnuvasında Türkiye birincisi kızlar, Bilek Güreşi Turnuvasında Türkiye birincisi kız ve erkek, Masa Tenisi Turnuvasında Türkiye birincisi kızlar, Kort Tenisi Turnuvasında Türkiye ikincisi kızlar, Geleneksel Türk Okçuluğu Turnuvası Türkiye Üçüncüsü kız ve erkek ve Atletizim Turnuvasında Türkiye üçüncüsü olan Sadık Can Ayvaoğlunu aldıkları şampiyonluk ve derecelerden dolayı tebrik etti.

Guven Basarili Sporcularla Bir Araya Geldi jpg

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, “Karabük olarak tüm branşlarda önemli başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Bizler gençlerimizin daha büyük başarılar elde etmesi için tüm imkânlarımızı seferber ederek tesislerimizden 24 saat yararlanmalarına imkân sağlıyoruz. Ben KYGM Spor Turnuvalarında Türkiye Şampiyon olan ve ilimize madalya getiren sporcularımızı ve antrenörlerimizi üzerlerinde emekleri olan eğitim sorumlularımızı katıldıkları her müsabakada elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.