Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

MHP Milletvekili Adayı Kar’dan Hastane Ziyareti

Gündem Yayın: 06.10.2015 14:23
Yazar:
MHP Milletvekili Adayı Kar’dan  Hastane Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili adayı Adem Kar, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Önceki gün Eflani ilçesinde Pazar yerini ve ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret eden MHP Milletvekili adayı Dr. Adem Kar dün sabahta Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen hasta ve yakınları ile görüştü. Hastaneye gelen hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunan Kar, hasta ve hasta yakınlarının hastane ile ilgili sıkıntılarını dinledi.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili adayı Adem Kar “ Hasta ve hasta yakınlarımıza geçmiş olsun temennisinde bulunmak için bugün hastanede bazı ziyaretler yapıyorum. Özellikle hasta ve hasta yakınlarımızın yatak konusunda ki şikayetleri ile karşılaştım. Kış aylarının ve okulların açılması ile birlikte yatak konusunda bir hayli sıkıntının yaşayacağını belirttiler. Hasta ve hasta yakınlarımız bu şikayetlerinde haklılar. Çünkü yatak sayısı iki hastanenin kapatılması ile birlikte yarı yarıya düştü. İnşallah partimizin iktidarında ilk işimiz bu soruna el atıp hastaneni yatak kapasitesini artırmak olacaktır” dedi

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Banyoda karısını öldüren koca adliyeye sevk edildi

Gündem Yayın: 01.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da evlerinin banyosunda 4 yıllık karısını tabancayla öldüren koca, adliyeye sevk edildi.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yıllık evli oldukları öğrenilen ve bu evlikten de 1 çocukları bulunan Ertuğrul Temiz (39), eşi Gülcan Güneş’i (39) evlerinin banyosunda tabancayla kafasından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Ertuğrul Temiz kardeşine cep telefonundan, “Eşimi vurdum, çocuğumu alıp kaçtım” mesajı attı. Olay polise haber verildi. Eve giden polis kendi imkanları ile kapıyı açıp içeri girdiğinde Gülcan Güneş’i banyoda tabancayla kafasından vurulmuş halde ölü buldu. Ertuğrul Temiz aynı mahallede polise teslim oldu. Gülcan Güneş’in cansız bedeni otopsi için Adlı Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi.

Aldattığı iddiası

Katil zanlısı Ertuğrul Temiz, eşinin banyoda vücudunda morluk gördüğünü, sorduğunda ’kendisini aldattığını’ söylemesi üzerine tabancayla onu vurduğunu savundu. Polisteki sorgusu tamamlanan Temiz, geniş güvenlik önlemleri altında bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Ertuğrul Temiz’e adliyeye çıkarılırken üzerinde ’polis’ yazan çelik yelek giydirilmesi dikkat çekti.

Paylaş: