Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

CHP Karabük Teşkilatı Adaylarını Tanıttı

Gündem Yayın: 27.09.2015 13:24
Yazar:
CHP Karabük Teşkilatı Adaylarını Tanıttı

CHP Karabük İl Başkanlığı 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayları olan Erdoğan Dinçel ve Gülsün Beniç’i törenle partililere tanıttı.
Parti binasında düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Fethi Temelkaya, milletvekili adayları Dinçel ve Beniç ile girecekleri milletvekili seçimlerinden başarılı bir şekilde ayrılacaklarını ifade ederek, 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.
CHP 1. Sıra adayı Av. Erdoğan Dinçel ise Karabük’ün şehir olmasında partisinin önemli payı olduğunu ifade ederek, “Yeniden seçime gidiyoruz. CHP olarak seçime hazırız. Partimiz halkın idaresine saygı gösterdi. Ülkemizin hükümetsiz kalmaması için partimiz elinden geleni yapmıştır. Umarım seviyeli bir seçim olur. Karabük’te seçime girecek olan tüm partilerin adaylarına başarılar dilerim. Ben uzun zamandır siyasetin içindeyim ve partimize hizmet etmekteyim. Biz 8 Kasım ruhu ile bu yola çıktık. 8 Kasım bir kentin ayağa kalkışı ve bir direnişidir. Demir Çeliğine sahip çıkan ve partisinin kararına direnip bu karara karşı çıkan bir ekibiz. Bizim Karabük halkından oy isteme hakkımız var. Karabük’ün tarihindeki önemli gelişmelerde partimizin imzası var. ” dedi.
Eğitimci Gülsün Beniç de Karabük’ün bir evladı olduğunu ifade ederek, “Kadınlar olarak sesimizi çıkarmalıyız. Bu ülke kolay kolay elde edilmedi. Bu seçimde var gücümüz ile çalışacağız. Bu bizim son şansımız. Kazanmak için mücadele etmemiz gerekiyor. Ülkemizde olup bitenleri anlatalım” dedi.
Aday tanıtım toplantısının ardından partililer ve adaylar, Kemal Güneş Caddesi’nde yürüyüş yaparak gövde gösterisinde bulundu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Asayiş Yayın: 06.05.2024 21:39
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Karabük’te 8 günde düzenlenen 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde yürütülen saha faaliyetleri ve istihbarı faaliyetler sonucu 27 Nisan – 05 Mayıs 2024 tarihleri arasında merkez ve Safranbolu ilçesinde 4 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Safranbolu ilçesinde 27 Nisan tarihinde düzenlenen iki operasyonda uyuşturucu kullanıldığı ihbarı alınan araç içerisinde yapılan aramada 14, üst araması yapılan bir şahsın üzerinde ise 30 olmak üzere toplamda 44 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheliler M.Ö. M.A. ve B.K. hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem yapıldı.

Merkezde düzenlenen iki operasyonda da 156 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken Ş.E. ve Y.K. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçlarından işlem yapıldı.