Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Trafik Ekiplerinden Çikolatalı Uyarı

Gündem Yayın: 27.09.2015 13:01
Yazar:
Trafik Ekiplerinden Çikolatalı Uyarı

Karabük’te bayramda memleketlerine gitmek için yola çıkan sürücülere, bölge trafik ekipleri tarafından çikolata ve kolonya ikram edilirken, kurallara uyma konusunda da uyarı yapıldı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D-755 Karayolu üzerinde bulunan AFAD Müdürlüğü karşısında araçları durdurarak, çikolata ve kolonya ikram ettiği sürücülerin bayramlarını kutlayıp, yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları ve kurallara uymaları konusunda uyardı. Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Tayfun İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram nedeniyle her 10 kilometrede bir ekipleriyle birlikte yollarda olacaklarını, sürücülerin mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sevdiklerine kavuşmaları için çalışacaklarını söyledi. Bayram öncesi trafik tedbirlerini arttırdıklarını belirten İlhan, “Aileleri ile birlikte bayram geçirmek için yollarda olan sürücülerimizden özellikle hız kurularına uymalarına, uykusuz araç kullanmalarına, ehliyet kemerlerine takmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istiyoruz. Genel Müdürlüğümüzün emri ile biz bu bayram öncesi ve sonrasında yollarda olarak halkımızın güvenli bir şekilde ailelerinin yanına gitmeleri için bütün çabayı göstereceğiz” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kavga ettiği vatandaşı balta ile ağır yaraladı

Kastamonu Yayın: 27.04.2024 08:36
İhlas Haber Ajansı

Kastamonu’nun Araç ilçesinde tartıştığı şahsın balta ile darp ettiği vatandaş ağır yaralandı.

Olay, dün gece saatlerinde Kastamonu’nun Araç ilçesi Çay Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.E. ile Ö.G. arasında bilinmeyen sebeple kavga çıktı. Kavga sırasında T.E. balta ile Ö.G.’yi darp etti. Vücuduna balta darbeleri alan Ö.G. ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Ö.G., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. T.E. ise olay yerinde gözaltına alındı. Tedavi altına alınan Ö.G.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Paylaş: