Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük’te Hafta Sonu Dolu Kabusu Yaşandı

Gündem Yayın: 13.09.2015 15:42
Yazar:
Karabük’te Hafta Sonu  Dolu Kabusu Yaşandı

Karabük’te hafta sonu Ceviz büyüklüğünde dolu yağarken, dolu yağışına vatandaşların hazırlıksız yakalanması paniğe ve korkuya yol açtı.
Karabük’te dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Karabük Kent merkezi ve ilçelerinde yağan ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı 10 dakika aralıksız yağdı. Karabük Merkez ve ilçelerinde etkili olan dolu yağışı hayatı felce uğrattı. Beyaza bürünen yollarda ilerleyen sürücüler zor anlar yaşadı. Dolu yağışının ardından sağanak halinde yağmur etkili oldu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Annelerini kaybeden minik ayıların imdadına köylüler yetişti

Dünya Yayın: 04.05.2024 00:36
İhlas Haber Ajansı
Annelerini kaybeden minik ayıların imdadına köylüler yetişti

Zonguldak’ta köylüler, meyve sebze bahçelerinde buldukları, anneleri olmayan iki yavru ayıyı Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine teslim etti.

Zonguldak’ta annelerini kaybeden iki yavru ayı, yollarını şaşırıp sebze meyve bahçesine girdi. İlçeye bağlı Yeşilöz köyünde köylüler tarafından bulunan yavru ayılar Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine teslim edildi.

Yavru ayıyı sebze meyve bahçesi yakınlarında başıboş halde gezinirken gören köylüler, yavru ayıları bir süre takip etti. Annesinin yavrusu için gelmediğini gören köylüler yavru ayılara sevgi selinde bulundu.

Yolda durumu gören vatandaşlar hemen cep telefonun sarılarak, o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydetti.

Paylaş: