Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kapıda Polisleri Görünce Oğlunun Şehit Olduğunu Anladı

Gündem Yayın: 09.09.2015 06:40
Yazar:
Kapıda Polisleri Görünce Oğlunun Şehit Olduğunu Anladı

Mardin’in Dargeçit ilçesindeki saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ercan Hırçın’ın acı haberi baba ocağına tez düştü.
Mardin’in Dargeçit ilçe çıkışına doğru seyir halinde olan zırhlı polis aracının geçişinde daha önce teröristler tarafından yola döşenen mayın uzaktan kumandayla patlatılması soncu 2’si ağır olmak üzere 4 polis memuru yaralanmıştı. Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve durumu ağır olan polislerden Ercan Hırçın (37) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
ANNE KAPIDA POLİSLERİ GÖRÜNCE ANLADI
Meslektaşlarının şehit haberini vermek üzere Şirinevler Mahallesi Çamkent sitesine giden polis ekipleri evde anne Reyhan ve baba Bilgin’e ulaşamadı. Polis ekipleri komşulara sordukları sırada dışarıdan eve dönen anne Reyhan Hırçın, apartman kapısının önünde polisleri görünce oğlunun şehit olduğunu anlayınca sinir krizleri geçirdi. Komşuları tarafından eve çıkartılan anne Reyhan Hırçın’ı komşuları ve emniyet Müdürü Serhat Tezsever teselli etmeye çalıştı. Kalp hastası olan baba Bilgin Hırçın’da arkadaşlarından ayrıldıktan sonra eve geldiği sırada acı haberi alınca fenalaştı. Durumu fenalaşan anne Reyhan Hırçın daha sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Şehit haberinin duyulması üzerine, Hırçın’ın baba evine vatandaşlar ve komşuları taziye için gelirken, apartman dev Türk bayrakları ile donatıldı.
Evli ve 2 çocuk babası olan Ercan Hırçın 4 yıldır Mardin’de görevli olduğu ve büroda görev yaparken kendi isteği ile terörle mücadele şube müdürlüğüne geçtiği öğrenildi. Hırçın, naaşı Mardin’de düzenlenecek törenin ardından havayolu ile Çaycuma havaalanına getirildikten sonra karayolu ile Karabük’e getirilerek ikindi namazına müteakip kent meydanında cenaze namazı kılınacağı öğrenildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Asayiş Yayın: 06.05.2024 21:39
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Karabük’te 8 günde düzenlenen 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde yürütülen saha faaliyetleri ve istihbarı faaliyetler sonucu 27 Nisan – 05 Mayıs 2024 tarihleri arasında merkez ve Safranbolu ilçesinde 4 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Safranbolu ilçesinde 27 Nisan tarihinde düzenlenen iki operasyonda uyuşturucu kullanıldığı ihbarı alınan araç içerisinde yapılan aramada 14, üst araması yapılan bir şahsın üzerinde ise 30 olmak üzere toplamda 44 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheliler M.Ö. M.A. ve B.K. hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem yapıldı.

Merkezde düzenlenen iki operasyonda da 156 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken Ş.E. ve Y.K. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçlarından işlem yapıldı.