Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Tezsever’ın İstihbarat Kitabının 3. Baskısı Çıktı

Gündem Yayın: 25.08.2015 15:03
Yazar:
Tezsever’ın İstihbarat Kitabının 3. Baskısı Çıktı

İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever tarafından yazılan ve gelirinin tamamı Şehit ailelerine bağışlanacak olan “MİLLİ GÜVENLİĞİMİZ İÇİNDE İSTİHBARAT, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ VE İSTİHBARAT OLGUSU” isimli kitabının üçüncü baskısı yayınlandı.
Kitap içeriğinde; Devlet olgusu ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Varoluş nedeni, Devlet Güvenliği ve Milli Güvenliğin önemi, Psikolojik Harekat, İKK, Casusluk Faaliyetleri, İstihbarat olgusu, Dünyadaki ve Ülkemizdeki istihbarat Birimlerinin yapıları ve genel işleyişleri hakkında bilgilendirmeler yapılırken, Ayrıca Kitap Emniyet Genel Müdürlüğü İnceleme Komisyonu ve Yayın Kurulu tarafından tüm Polis Teşkilatına tavsiye edildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ters yöne giden sürücüye 6 bin 439 TL ceza

İlçe Haberleri Yayın: 07.05.2024 16:24
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te ters yönde ilerleyen otomobil sürücüsüne 6 bin 439 TL ceza kesildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Demirçelik Kavşağı’ndan Zonguldak Caddesi istikametine ters yönde ilerleyen otomobil ile ilgili inceleme başlatıldı. Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) incelenerek otomobilin plakası tespit edildi.

Otomobilin plakasına “Aksine bir işaret bulunmadıkça araçların ters istikamette sürülmesi” maddesi gereğince 6 bin 439 TL cezai işlem uygulandı.

Paylaş: