Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Devrek’teki Heyelanın Bir Aylık Değerlendirmesi Yapıldı

Zonguldak Yayın: 25.08.2015 09:09
Yazar:
Devrek’teki Heyelanın Bir Aylık Değerlendirmesi Yapıldı

ZONGULDAK’ın Devrek ilçesinde meydana gelen heyelanın ardından gerçekleşen bir aylık çalışmaların değerlendirmesi gerçekleştirildi.
Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Devrek Kaymakamı Yakup Güney, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, DSİ 23. Bölge Müdürü Sait Umucu, AFAD Zonguldak İl Müdürü Ahmet Güngör, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Başkanı Birhan Şahin ve karayolları yetkilileri katıldı.
Toplantıda heyelanın ardından geçen sürede yapılan çalışmalar değerlendirildi. Vali Ali Kaban, “Burada Devrek’te bir süredir devam etmekte olan heyelan artık birinci ayını tamamladı. Bunun üzerinden geçen çalışmaların değerlendirmesini yapacağız. Bu bağlamda gerek Devrek’te, gerek Kastamonu’dan bölgeden gerekse Karayolları olarak katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz bu olayların başından itibaren özel olarak görevlendirdiğim değerli Emniyet Müdürümüz sürekli bu işle ilgili olarak konuyu takip ettiler.
AFAD Müdürümüz de sürekli oradaydı. Şimdi burada bu gün bir ayın değerlendirmesini ve önümüzdeki günlerde yapmamız gerekenleri kıyaslamak üzere ve belli talimatlandırmaları yapmak üzere bir araya geldik. Bizim amacımız altı boş bir çabadan ziyade arkadaşlarımızın yaptıklarını değerlendirmektir. Hakikaten güzel çalışmalar yapıyorlar” diye konuştu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İYİ Parti, 5. olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçti

Manşet Yayın: 28.04.2024 13:20
İYİ Parti, 5. olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçti

Ankara’da ATO Congresium’daki kurultayda genel başkanlığa İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın ve Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz aday oldu. Kurultayda genel başkan adaylarından hiçbiri ilk iki turunda oylamada gerekli olan salt çoğunluğu sağlanamazken 3. Turda izmir Mv. Müsavat Dervişoğlu salt çoğunluğu elde ederek İyi Parti’nin yeni Genel başkanı oldu.

Ardından yapılan parti organları seçiminde ise; Karabük’ten

Ozan Canyurt’ un da merkez disiplin kurulu üyeliğine yeniden seçildiği

50’si asıl, 25’i yedek 75 Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ile 11’i asıl, 7’si yedek 18 Merkez Disiplin Kurulu üyesi belirlendi .

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kadıköy belediye başkan adayı olan Karabük’lü Kübra Dursun ise GiK listesinde kendisine girmeyi başardı.