Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Aksoy, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Safranbolu Yayın: 21.08.2015 13:14
Yazar:
Aksoy, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Fen İşleri Müdürlü ve Asfalt Şantiye Amirliği tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Yapımı devam eden Barış Mahallesi Göztepe Caddesi, Bağlarbaşı Mahallesi Hamamcıoğlu Sokak ile tamamlanan Hasan Doğan Caddesi, Bağlarbaşı Mahallesi Cinöz Sokak ve Çamlıca Sokak’ta incelemelerde bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Başkan Yardımcısı Erdoğan Şenol’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İnceleme sonrası bir açıklama yapan Aksoy; ” Safranbolu’muzun yeni yerleşim yerlerinin asfalt ile ilgili son rötuşlarını atıyoruz. Buradan hareketle Safranbolu’nun asfalt ile ilgili tüm dertlerini bu yıl ve önümüzdeki yık bitirmek en büyük hedefimiz. 2010 yılında başlamış olduğumuz asfalt çalışmalarımızda bu güne kadar Safranbolu’da nerdeyse bir karış yol bırakmadık. Öncelikle tasfiyelerini, kaldırımlarını ve alt yapısını tamamladık, baştan sona elden geçirdik. Yeni yaptığımız yollar oldu. Yine bu yoların asfaltlamasını gerçekleştiriyoruz. Safranbolu’da dayanıklı ve kaliteli asfalt üretmeye devam ediyoruz ” dedi.
KENDİ PLENTİMİZDE AVRUPA STANDARTLARINDA ASFALT ÜRETİYORUZ
Üretilen asfaltın tamamen Avrupa standartlarında, dünya kalitesinde halk sağlığına hiçbir zararı olmayan, kokusuz ve uzun ömürlü olduğunu kaydeden Başkan Aksoy; ” Bu kaliteli asfaltı kendi planetimizde üreterek Safranbolu’muza kazandırmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Üstelik bu asfalt en az 10 – 15 yıl dayanabilecek kalitede. Vatandaşlarımız memnuniyetlerini bizzat bizlere iletmekte. Safranbolu ve Safranbolu halkı her zaman hizmetin en iyisini, en güzelini almayı hak ediyor. Amacımız halkımızı mağdur duruma düşürmeden hizmetin gerektiği noktayı belirleyip derhal çalışmayı başlatmak. Gereken her yerde de bunu zaten yapıyoruz. Biz belediye olarak her zaman ifade ettiğim gibi vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışıyor, halkımızın talepleri doğrultusunda, onlarla istişare içerisinde hizmet veriyoruz. Gittiğimiz yerlerde gördüğümüz ilgi, memnuniyet ve dualar da bize ayrıca itici bir güç oluyor” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Öğrenciler ormandaki yanıcı materyalleri temizledi

Dünya Yayın: 05.05.2024 08:24
İhlas Haber Ajansı
Öğrenciler ormandaki yanıcı materyalleri temizledi

Tarım ve Orman Bakanlığı’nca orman yangınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan “Orman Benim” kampanyası çerçevesinde Karabük’te öğrencilerin de katılımıyla ormanlık alandaki çöpler toplandı.

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Çamlık Kent Ormanı’nda orman yangınlarına yönelik önleyici tedbirler çerçevesinde ’Orman Benim’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Vali Yardımcısı Erol Özkan, Orman İşletme Müdürü Aydın Kırımlı ve personeller ve öğrenciler katıldı.

Orman yangınlarının önlenmesi, muhtemel yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi, vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler ile diğer katılımcılar yangına sebebiyet verebilecek kuru dal parçaları ve atıkları topladı.

Etkinliğin, ormanlardaki yanıcı materyallerin azaltılmasına yönelik yapıldığını belirten Orman İşletme Müdürü Kırımlı, “Orman yangınlarının yüzde 90’ı insan kaynaklı. Özellikle son yıllarda Akdeniz ve Ege bölgelerinde çok büyük yangınlar çıktı. Halkımıza ormanların bizlere emanet olduğu bilincini oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.

Öğrencilerden Berat Aslan da ormanları çok sevdiğini ifade ederek, etkinliğe katıldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Aslan, orman yangınlarına karşı dikkatli olunması noktasında yapılması gerekenlere değindi.