Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kastamonu’da Bin 320 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

Kastamonu Yayın: 21.08.2015 07:37
Yazar:

KASTAMONU ’da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda bin 320 kök hint keneviri ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Azdavay ilçesine bağlı Kanlıdağ köyünde bir ihbarı değerlendiren Azdavay İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, bir eve düzenledikleri operasyonda S.K. ve Y.Y.’yi gözaltına aldı. Jandarma ekipleri, evde yaptıkları aramada ise bin 320 kök hint keneviri ele geçirdi. Ayrıca aramalarda evde 2 av tüfeği ile bir tanede kurusıkı tabanca ele geçirildi.Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan S.K. ile Y.Y., karakoldaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kastamonu’daki cezaevine gönderildiler.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Gündem Yayın: 07.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan İstanbul plakalı araçta uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde uyuşturucuyla mücadele sürüyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine İstanbul plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 59 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 20 suç kaldı bulunan S.O.(44) ile S.O.(20) gözlem altına alındı. Şüpheli şahıslar sorgularının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

Paylaş: