Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ar-Ge Öğrencilerinden Rektör Uysal’a Plaket

Gündem Yayın: 07.05.2014 13:07

Üniversite Ar-Ge İnovasyon Kulübü öğrencileri; 29-30 Nisan 2014 tarihleri arasında Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü tarafından Üniversitede gerçekleştirilen 1.Ulusal Öğrenci Proje Borsası’na katkı, katılım ve desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a teşekkür plaketi takdim ettiler. Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Abdül Samet Fuat Kaya ve Kulüp Üyeleri tarafından Rektörlük makamında gerçekleştirilen plaket takdiminde, ince düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “Gerçekten gerçekleştirmiş olduğunuz ‘1.Ulusal Öğrenci Proje Borsası’ çok güzel ve akılda kalıcı bir etkinlik oldu. Özellikle öğrencilerimizin fikirlerini sunduğu iyi bir platform oldu. Rektörlük olarak amacımız ‘1.Ulusal Öğrenci Proje Borsası’ ve bunun gibi etkinliklerin önümüzdeki yıllarda da gerçekleştirilmesidir. Ancak yalnızca eğitim olmaz eğitimin yanında öğrencilerimizin sosyalleşmesi de gerekmektedir. Üniversitelerin amacı eğitimin yanı sıra hem ülkemizi hem de insanlığı bir adım ileriye götürecek araştırmalar da yapmaktır. Üniversitemiz de bu kapsamda öğrencilerimize öncülük edip onları Ar- Ge çalışmalarına teşvik etmektedir. Özellikle son yılarda öğrencilerimizi araştırmacı bir yaklaşımla destekledik ve bu yıl öğrenci projelerimizin birçoğu TÜBİTAK tarafından desteklenmektedir elbette ki bu konuda öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Sizleri tekrardan yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, diğer öğrenci arkadaşlarınıza da örnek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.” dedi. Kısa sohbetin ardından ziyaret sona erdi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Römorktan düşerek ağır yaralanmıştı, 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Gündem Yayın: 09.09.2024 16:52
İhlas Haber Ajansı
Römorktan düşerek ağır yaralanmıştı, 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde römorktan düşerek ağır yaralanan İbrahim Şahin, hastanedeki 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, 31 Ağustos’ta Kovucak köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Şahin, mısır silajlarını boşaltmak üzere evinin önüne traktörüyle geldi. Römorkun tepesine çıkan İbrahim Şahin, damperin kaldırılmasıyla yere düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince İbrahim Şahin Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahin, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

8 gündür tedavisi devam eden İbrahim Şahin, hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. İbrahim Şahin’in önceki dönem Kovucak köyü muhtarı olduğu öğrenildi. Şahin’in cenazesi, köy camisinde öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından Kovucak köyü mezarlığına defnedilecek.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455