Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KBÜ Demir Çelik Enstitüsü’nden Ziyaretler

Gündem Yayın: 07.08.2015 14:31
Yazar:
KBÜ Demir Çelik Enstitüsü’nden Ziyaretler

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Demir Çelik Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Memiş Işık ve yanındaki heyet Karabük’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Karabük Üniversitesi (KBÜ) Demir Çelik Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Memiş Işık, Enstitü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yasin Kanbur ve Enstitü Sekreteri Hilmi Acar Üniversite-Sanayi iş birliği artırma amaçlı ziyaretlerinde Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Uğur Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Üniversite-Sanayi diyaloğunu daha da sağlamlaştırmak için yapılan ziyaretin ardından Karabük Üniversitesi (KBÜ) Demir Çelik Enstitüsü Müdürü Işık, Enstitü Müdür Yardımcısı Kanbur ve Enstitü Sekreteri Acar Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İş adamı Mutullah Yolbulan’ı ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İş adamı Mutullah Yolbulan’ın sonrasında ziyaretlerine devam eden heyet en son Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.
Ziyaretler iyi dilek ve temennilerle sona ererken Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde yapılan ziyaretlerin devam edeceği belirtildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Valiliğinden Zirai Don Uyarısı Yapıldı

Manşet Yayın: 06.05.2024 12:25
Karabük Valiliğinden Zirai Don Uyarısı Yapıldı

Karabük’te hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesi nedeniyle zirai don uyarısı yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamada; “5 Mayıs Pazar gününden itibaren  Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalarak iç kesimlerde mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Buna bağlı olarak ilimiz ve çevrelerinde iç kesimlerinde 07/05/2024 Salı gece saatlerine kadar hafif kuvvette zirai don hadisesi  bekleniyor.

Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçilerimiz olmak üzere ilgililer ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir” denildi.