Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ocak, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Samsun İl Kongresi’nde Uğur Işılak coşkusu

SAMSUN (İHA) – AK Parti Samsun 8. Olağan Vilayet Kongresi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan evvel sahneye çıkan sanatçı ve eski AK Parti Milletvekili Uğur Işılak, partililere küçük bir konser verdi.
AK Parti Samsun 8. Olağan Vilayet Kongresi’nin yapıldığı Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nu dolduran partilileri selamlayan Uğur Işılak, dün hayatını kaybeden Ferdi Tayfur’u anarak kelamlarına başladı. Ferdi Tayfur’un müziklerini yürekten söylediğini ve o yüzden toplumun tüm kısmında yer ettiğini belirten Işılak, AK Parti’nin de yürekten konuşarak 20 yılı aşkındır tüm toplumun beğeni ve itimadını kazandığını vurguladı.
Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’a ’rahmet’ dileyerek kelamlara başlayan Işılak, “Çok değerli Samsunlular, bugün kongre vesilesiyle bir ortadayız. Bize bu hoşluğa bahşettiği için tüm Samsun ve teşkilata teşekkür ediyorum. Bugün verilmiş bir kelam üzerine aranızdayım. Dün Ferdi Tayfur hayatını kaybetti. Bugün kendisini uğurluyoruz. Cenazede olmak isterdim fakat buraya kelamım vardı. Kendisine Allah rahmet eylesin. Biz onu daima kalbe dokunan yapıtlarla tanıdık. Türkiye’deki tüm kısma dokunan yapıtları vardı. Yetim büyüyen, çiftçilik yapan, çıraklık yapan bir hayatı vardı. Müzik hayatına adım atıp, bu günlere kadar geldi. Onun söyledikleri çok sahiciydi, onun için yüreğimize dokunuyordu. Bilim adamları, ilim adamları konuşuyor. Aslında ne söylediğinden çok nasıl söylediğin kıymetli. Yürekten söylediğinizde her yere ulaşır, yalnızca lisanla ağızla konuşup, kulağı aşmayan sözler kullanıyorsanız vakit israfından öbür bir şey olmuyor. Biz de neden 20 yılı aşkın müddettir buradayız? Zira kalben söyleyecek çok şeyimiz var, ondan buradayız” dedi.
Işılak, konuşmasının ardından AK Parti için yaptığı ‘Doğruya doğru’, ‘Hainlerle ekmeğimi bölmem ben’, ’Safın aşikâr olsun’, ’Bayrağı elden bırakma’ üzere müziklerini seslendirdi. Salonu coşturan Işılak’a partililer de eşlik etti.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2025 20:58 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te tehlikeli taşımacılık kamerada

Karabük’te bir kamyonetin kasasından yola düşen yatağın sürüklenmesi tehlikeli anlara neden oldu. O anlar bir başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olay, Albay Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki kamyonetin kasasında yüklü bulunan baza ve beş yataktan biri yeterince sabitlenmediği için yola düştü. Ancak tamamen kopmayan yatak, halatla bağlı olduğu yerden sürüklenmeye devam etti. Kaldırımda yürüyen iki vatandaş durumu fark ederek sürücüyü uyardı. Uyarılara rağmen kamyonet sürücüsünün yoluna devam etmesi ise dikkat çekti. O anlar, arkadan gelen bir araç sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.