Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor’dan sert açıklama: “TFF ve MHK yok hükmündedir”

Trabzonspor, Alanyaspor maçının ardından sert bir açıklama yaparak, "TFF ve MHK yok hükmündedir" dedi.
Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından bordo-mavili kulüp yazılı bir açıklama yayımlayarak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) sert tepki gösterdi. Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, "Bu akşam Alanya’da, Türk futbolunun onuruna bir darbe daha indirilmiştir. Adaletin tecelli etmesi gereken müsabakada alınan kararlarla yalnızca maçın değil, futbolun değerleri de ters yüz edilmiştir. Ancak bu yaşananlar bireysel hatadan ziyade, köklü bir sistem sorununun aynasıdır. Trabzonspor Kulübü olarak artık gerçekleri yüksek sesle dile getiriyoruz. Bu çarpık düzen, sadece hakemlerin yetersizliklerinden kaynaklanmamaktadır. Kararların arkasındaki yapılar, Türk futbolunun temel ilkelerini hiçe sayan TFF ve MHK’dır. TFF ve MHK, Türk futbolunun adaletini sağlama görevini tamamen yitirmiştir. Bu akşam yaşananlar; liyakatsizlik, tutarsızlık ve organize çıkar düzeninin ne kadar derinleştiğini bir kez daha göstermiştir. VAR teknolojisi gibi adalet için kullanılan sistemler, bugün güç odaklarının oyun alanına dönüşmüştür. Hakem Burak Pakkan ile VAR hakemi Direnç Tunusluoğlu’nun performansı, yalnızca ihmal değil, adaletin sistematik şekilde engellendiğinin kanıtıdır. Bu yapıların tek başına Trabzonspor’un değil, tüm Türk futbolunun bütünlüğüne zarar verdiği açıktır. Artık çok net söylüyoruz: TFF ve MHK, bizim için hiçbir hüküm ifade etmemektedir. Bu kurumlar, adaleti sağlamak bir yana, Türk futboluna duyulan güveni tamamen yok etmişlerdir. Trabzonspor olarak, alın terimizin böylesine hoyratça harcanmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu çağrı yalnız bugüne değil, geleceğe de yöneliktir. Adaletin olmadığı bir düzende, düzen diye dayatılan şey yalnızca kaostur. Trabzonspor, Türk futbolunda hakkaniyet ve liyakat mücadelesinin bayraktarı olmaya devam edecek, bu çürümüş yapıyla kararlılıkla mücadelesini sürdürecektir. Tüm futbol kamuoyunu, bu adaletsizliğe karşı ortak bir irade sergilemeye ve Türk futbolunun hak ettiği şeffaf geleceği inşa etmeye çağırıyoruz. Çünkü futbol, yalnızca bir oyun değil, adaletin sahada hayat bulduğu bir meydandır" denildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobil yol çalışması için alternatif açılan yoldan şarampole uçtu, 3 yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinin Filyos istikametinde meydana gelen trafik kazasında şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araba yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada 3 kişi yaralandı. Kazanın akabinde gruplar yönlendirildi.
Edinilen bilgiye nazaran kaza, akşam saatlerinde ilçenin Çömlekçi-Derecikören köyü Filyos istikametinde meydana geldi. Savlara nazaran, Saltukova tarafından Filyos beldesinde seyir halinde olan R.K. yönetimindeki 01 UEJ 11 plakalı araba, yol çalışması nedeniyle alternatif olarak açılan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte şarampole uçtu.
Kazada şoför ve araç içinde olan şimdi isimleri öğrenilemeyen iki yolcu yaralandı. Kazanın etraftaki araç şoförleri tarafından fark edilmesiyle birlikte olay yerine 112 Acil Sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Sıhhat takımları tarafından yaralılara olay yerinde birinci müdahaleleri yapılmasından sonra ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.