Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Emniyetten Dolandırıcılık Uyarısı

Bartın Yayın: 22.07.2015 08:55
Yazar:

BARTIN İl Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcıların, vatandaşları ve işadamlarına ulaşıp, Bartın Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nden aradıklarını ifade ederek dolandırmaya çalıştıklarını açıkladı.
Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde vatandaşların ve işadamlarının Bartın Valiliği’nin isminin kullanılarak dolandırıcılık faaliyetleri yaşandığını açıklayarak, dikkatli olunmasını istedi. Dolandırıcıların, vatandaşları ve işadamlarına ulaşıp, Bartın Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nden aradıklarını ifade ederek yardım toplandıkları bilgisine ulaşıldığını kaydeden Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Son günlerde cep telefonu ve Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğünden aradığını söyleyen kimliği bilinmeyen şahıslarca Valilik Makamının adı kullanılarak ‘yoksul vatandaşlara yardım’ veya ‘hastalık bahane edilerek yardıma muhtaç olan yurt dışında tedavi edilmesi gereken hasta çocuk’ gibi benzeri senaryolar uydurularak yardım edileceğinden bahisle özellikle iş adamlarından yardım talep edildiği, yardım yapmak isteyenlerin verilen hesap numarasına para yatırmalarının istendiği Müdürlüğümüze intikal eden duyumlardan anlaşılmıştır. Sayın halkımızdan bu tür söylemler ile para talep eden şahıslara inanmamaları, vereceklere hesap numarasına para göndermemeleri, konu ile ilgili olarak zaman geçirilmeksizin İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğüne bilgi vermeleri gerekmektedir” denildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un yıldızı Pepe, halı sahada görüntülendi

Spor Yayın: 03.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Nicolas Pepe, halı sahada maç yaparken görüntülendi.

Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Nicolas Pepe, halı sahada taraftarlarla maç yaparken görüntülendi. Bu sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 18 müsabakada forma giyen Pepe, 5 gol atmıştı.

Halı saha performansında da etkili olan Fildişi Sahili oyuncunun yaptığı şov da dikkat çekti.

Paylaş: