Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gümüşhane şehir merkezi mevsimin ilk kar yağışının ardından beyaza büründü

Gümüşhane şehir merkezi mevsimin ilk kar yağışının ardından beyaza büründü. Yağış nedeniyle çatılar, araçlar ve ağaçların üzerleri karla kaplandı.
Kar kalınlığının 18 santimetreyi bulduğu kent merkezinde vatandaşlar arabalarını ve iş yerlerinin önünü sabah saatlerinden itibaren kardan temizlerken, Gümüşhane Belediyesi ekipleri de yol ve kaldırımları temizlemek için çalışmalarını sürdürdü.
Kar yağışının dün sabah itibariyle yoğun şekilde etkisini gösterdiğini söyleyen Cengiz Doludizgin, “Meteorolojinin de bildirdiği gibi yoğun kar yağışı gerçekleşti. Güzel bir kar yağışı oldu, hala devam ediyor. Biz de pazartesi mesaiye başladık, dükkanlarımızın önünü temizledik. Sağ olsun belediye ekipleri de kaldırımları temizliyor. Kar yağışından dolayı okullar tatil oldu, öğrenciler istirahat ediyor, kar berekettir ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.
Esnaf Vural Öz de, “Dün sabah iş yerimi açtığımda yağmur yağıyordu daha sonra kara dönüştü. Yılın ilk karı yağdı çok güzel oldu. Kar berekettir” dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2025 10:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Cezaevi Firarisi Sahte Kimlikle Yakalandı

Karabük'te hakkında çeşitli suçlardan 9 yıl 4 ay 26 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi M.Ç., sahte kimlikle yakalandı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince il merkezinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen saha faaliyetleri sırasında, M.Ç. isimli şahıs durumundan şüphelenilerek durduruldu. Şahsın sergilediği şüpheli tavırlar ve beyan ettiği kimlik bilgileriyle yapılan aramanın uyuşmaması üzerine detaylı sorgulama yapıldı.

Ekiplerin gerçekleştirdiği ileri kolluk çalışmaları ve sistemsel sorgulamalar neticesinde, şahsın beyan ettiği kimliğin başka bir kişiye ait olduğu belirlendi. Yapılan incelemede, M.Ç.'nin "Resmi Belgede Sahtecilik", "Parada Sahtecilik" ve "Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması" suçlarından arandığı, toplam 9 yıl 4 ay 26 gün hapis cezası bulunduğu ve aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınmak istendiği sırada kaçmaya çalışan şahıs, polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle etkisiz hale getirilerek yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.