Ramazan Öztürk tarafından
18 Kasım, 2024 14:39 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Yavuz’dan Millet Bahçesi Projesi’nde İnceleme

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, yapımı devam eden Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

95 bin metrekare alanda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Mustafa Yavuz, Millet Bahçesi çalışmaları hakkında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Şenol Ayyıldız ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Millet Bahçesi’ndeki çalışmaların her aşamasını takip ettiğini ve Karabük'ün sosyo kültürel yaşamına büyük bir değer kazandıracak olan Millet Bahçesi inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Vali Yavuz, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca finanse edilen Millet Bahçe’mizin içinde dinlenme alanları, park, bahçe, müze, açık hava sineması, seyir alanı, işyerleri, spor alanları, yeşil alan, yürüyüş alanları, Atatürk Anıtı ve etkinlikler için tören alanı yer alacak.

İlimize yakışır bu değerli projeyi en kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Millet Bahçesi’nin yapımı tamamlandığında vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte güzel vakit geçirecekleri nitelikli bir sosyal yaşam alanı ilimizde hizmete sunulmuş olacaktır.

Millet Bahçesi’nin ilimize yapılması talimatını veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milletvekillerimize, Bakanlık çalışanlarımıza, emeği geçen herkese Karabüklü hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

blank

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Polisi gören geri manevra yaparak kaçtı

Bartın’da uygulama yapan polis grupları, 10 dakika içerisinde 3 aracın geri hareket yaparak kaçtığını tespit etti. Uygulamadan kaçan şoförler, kovalamaca sonucu yakalanarak, gerekli süreçleri yapıldı.
Bartın Gölbucağı Kavşağı ve Gölbucağı Sanayi Sitesi ortasında alkol uygulaması yapan polis grupları, alkollü şoförlerin kabusu oldu. Son anda polisleri fark eden şoförler, geri hareket yaparak uygulama noktasından kaçtı. Yaklaşık 10 dakika içerisinde polisi gören 3 araç şoförü, geri geri giderek uygulama noktasından kaçtı. Araçları fark eden trafik polisleri ise telsiz anonsu ile etraftaki polisleri bilgilendirerek uygulamadan kaçan araçları ihbar etti. Telsiz anonsu üzerine ise uygulama noktası yakınındaki gruplar harekete geçerek, kaçan araçların peşine düştü. Uyulamadan kaçan 3 aracın da şoförü yakalanırken, şoförler kaçan şoförlerin ise alkollü olduğu belirlendi.
Sürücülere çeşitli unsurlardan de para cezası kesilirken, araçlardan ikisi alkolsüz şoförlere teslim esildi. Bir araç ise cazibeli yardımıyla otoparka çekildi

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.