Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
26 Ekim, 2024 16:30
blank
İhlas Haber A.

Zonguldak Ereğli’de çelik sac yüklü tır yan yattı

A+ A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 67 ACH 945 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Olay, Bağlık Mahallesi yönünden ana yola dönmeye çalışan M.D. yönetimindeki çelik sac yüklü tırın yol kenarına devrilmesiyle meydana geldi.
Büyük bir gürültüyle gerçekleşen kazanın ardından çevredeki mahalle sakinleri durumu hızla 112 Acil ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ve güvenlik ekipleri, kazaya müdahale ederek gerekli incelemeleri gerçekleştirdi. Tırın ağır yüklü olması nedeniyle kaldırma işlemi için bir vinç çağrıldı ve aracın yoldan çekilmesi sağlandı.
Hafta sonu olması faciayı önledi. Kazada herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken, olayla ilgili polis tahkikatı devam ediyor.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

26 Ekim, 2024 16:37
blank
İhlas Haber A.

Hafriyat patpatın uçuruma düşmesini önledi

Hafriyat patpatın uçuruma düşmesini önledi
A+ A-

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, İsafakılı Köyü ile Durabeyli Mahallesi arasında ana yolda meydana gelen heyelan sonrası, uçurumun kenarına dökülen hafriyat olası bir faciayı önledi. Heyelan nedeniyle kayganlaşan yolun güvenliği için köy muhtarlığı tarafından önlem olarak dökülen hafriyat, yoldan çıkan patpatın uçuruma düşmesini engelledi.
Bu akşam saatlerinde Durabeyli Mahallesi’nden İsafakılı Köyü’ne doğru seyir halinde olan bir patpat, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki hafriyata çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle patpatta yolcu olarak bulunan H.T. isimli bir kadın yaralandı. Olayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı H.T.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Alaplı Devlet Hastanesi’ne sevk etti.
Yol kenarına dökülen hafriyat, patpatın uçuruma düşmesini engelleyerek olası bir facianın önüne geçti. Kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.
İsafakılı Köyü Muhtarı Mehmet Kaçar, olay yerinde sürekli yaşanan tehlikeye dikkat çekerek, “Gerekli resmi müracaatlarımızı yaptık. Bu bölgenin kalıcı çözüme kavuşmasını bekliyoruz” dedi.

blankNöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Çağlayan Eczanesi
Çağlayan Eczanesi
Adres

Hürriyet Caddesi, No:119 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 424-5788

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Tuncer Eczanesi
Tuncer Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Sağlık Sokak No:27/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 725-2997

Betül Eczanesi
Betül Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, İnönü Caddesi, No:7/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3737