Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
26 Ekim, 2024 04:00
blank
İhlas Haber A.

Thomas Reis: “İkinci hedefim gençlere olabildiğince süre vermek”

Thomas Reis: “İkinci hedefim gençlere olabildiğince süre vermek”
A+ A-

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, ilk hedefinin ligde kalmak, ikinci hedefinin ise genç oyunculara olabildiğince süre vermek olduğunu söyledi.
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, genç oyuncuların süre alması hakkında konuştu. Şimdiye kadar sadece 19 yaş altında olan oyunculardan stoper Bedirhan Çetin, Süper Lig’de 4 dakika süre aldı. Reis, genç oyuncuların sürelerini arttırmak için A takımdaki futbolculardan daha iyi performans göstermeleri gerektiğini ifade etti.

"İkinci hedefim gençlere olabildiğince süre vermek"
İlk hedefinin ligde kalmak, ikinci hedefinin ise gençlere süre vermek olduğunu dile getiren Reis, "U19 takımımızın son maçının ilk yarısını izleme fırsatım oldu. Genç oyuncularımızın öğrenmeye devam etmesi gerekiyor. Bedirhan Çetin çok önemli bir oyuncu. A takımda stoper bölgesinde oynayan Lubo Satka ve Rick van Drongelen şu anda çok iyi bir performans gösteriyorlar. Formayı kapması için öğrenmenin dışında savaşmaya da devam etmeli. Birinci hedefimiz Süper Lig’de kalmak. İkinci hedefim ise genç oyunculara verebildiğim kadar süre vermek. Onların da daha fazla dakika almasını sağlamak istiyorum. Bizimle maç oynayamadıklarında maç eksikliklerini gidermeleri için U19 takımımızda bu eksikliklerini gidermelere için maçlara çıkmasını istiyoruz. Belki de gelecekte genç futbolcuları 11’de göreceğiz. Bu belki 2-3 hafta sonra olabilir. İyi performans göstermeleri gerekiyor. Genç oyuncular için rakip, defanstan örnek verirsek Lubo ve Rick. İkisinden daha iyi performans göstermeleri gerekiyor ki Süper Lig’de süre alabilsinler" dedi.
Samsunspor’da A takım geniş kadrosunda yer alan genç futbolcular Muhammet Ali Özbaskıcı, Enes Albak, Taha Tosun, Mustafa Haluk Tan, Bedirhan Çetin ve Ali Efe Pazar gibi isimler, Teknik Direktör Thomas Reis’ten forma bekliyor. Kırmızı-beyazlılarda 9 haftalık sürede 20 oyuncu forma şansı bulabilirken, 19 yaş altı süre alan tek futbolcu ligin ilk haftasında Beşiktaş mücadelesinde 86. dakikada oyuna giren Bedirhan Çetin oldu.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

26 Ekim, 2024 04:07
blank
İhlas Haber A.

İmzalar atıldı, SAMULAŞ’ta grev sona erdi

A+ A-

SAMSUN (İHA) – Samsun’da toplu taşıma hizmeti veren SAMULAŞ ile yetkili sendika arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuç verdi, atılan imzaların ardından grev sona erdi.
Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ ile Türkiye Demiryolu İşçileri Sendikası’nın (Demiryol-İş) sürdürdüğü toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Sendika, SAMULAŞ’ta grev kararı alındığını duyurduktan 7 gün sonra bu kez de imzaların atılarak grevin sonlandırıldığını bildirdi.
Grevin sona erdiğini ifade eden Demiryol-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Feyzullah Duman, “3 aydır toplu sözleşme görüşmelerimiz devam ediyordu. Bugün itibarıyla toplu iş sözleşmesi imza altına alındı. Bu süreçte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a emek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Sonuç tam hedeflediğimiz gibi olmasa da isteklerimizin birçoğu yerine gelmiştir. Bu anlamda biz de taleplerimizin birçoğunun yerine geldiğini gördüğümüz anda sözleşmeyi imzaladık. Sözleşmemiz 2 yıl geçerli olacak. Yaklaşık 800 civarı personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesi hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

blankNöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Çağlayan Eczanesi
Çağlayan Eczanesi
Adres

Hürriyet Caddesi, No:119 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 424-5788

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Tuncer Eczanesi
Tuncer Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Sağlık Sokak No:27/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 725-2997

Betül Eczanesi
Betül Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, İnönü Caddesi, No:7/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3737