Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
24 Ekim, 2024 20:37
blank
İhlas Haber A.

Yaşlı kadın, mağazanın önünde satılan montu çalıp gözden kayboldu

A+ A-

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen bir olayda bir butik mağazasından yaşlı bir kadın güvenlik kameralarına aldırış etmeden mont çalıp, gözden kayboldu. Yaşanan hırsızlık anı ise an be an güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, ilçenin Ömer Kalaycı Caddesi, hükümet konağının karşısındaki bir kıyafet mağazasında meydana geldi. Berika Miyanyedi’ye ait olan butik mağazasını 2,5 ay önce açan işyeri sahibi açtığından bu güne kadar iki kez hırsızların hedefi oldu. Bir ay önce mağazadan çorap çalınmasının ardından bir ay sonra da yaşlı bir kadın tarafından mont çalındı.
Mağaza sahibinin borç alarak aldığın ve askıya astığı ürünü, kimliği belirsiz bir yaşlı kadın tarafından güvenlik kamerasına aldırış etmeden çalmasıyla birlikte olay yerinden uzaklaştı. Mağaza sahibi Miyanyedi yaşanan olayın ardından yaptığı açıklamasında durumu polise bildirdiğini ve montunu çalan yaşlı kadının bulunmasını istedi.

Miyanyedi; “Ben burayı açalı 2,5 ay oldu. Geçen ayda çoraplarımı çaldılar. Çorabın çalınmasını küçük bir olay olduğu için önemsemedim. Ama bu ay yeni sergilediğim montumu yaşlı bir kadın alıyor koluna, sanki kendi malı gibi, kameralara baka baka, elini kolunu sallaya sallaya çekip gidiyor. Polise de bu konuda şikayette bulundum. Bu hırsızın bulunmasını istiyorum. Benim canım yandı, başkasının da bu konuda canı yanmasın. Bu ürün benim borç ile aldığım bir ürün. Bu yüzden bu tarzda insanların bulunmasını istiyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan yaşanan hırsızlık anı ise mağazanın güvenlik kamerasına an ve an yansıdığı görüldü. Polis, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliyi bulmak için çalışma başlattığıifadeedildi.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

24 Ekim, 2024 20:45
blank
İhlas Haber A.

Halk otobüsü ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

A+ A-

Düzce’de halk otobüsü ile otomobilin karıştığı kazada otobüsün içerisinde 2 kişi yaralandı.
Kaza, Düzce-Zonguldak D-655 kara yolu Beyciler Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Düzce’den Akçakoca istikametine giden A.T. idaresindeki 81 ABR 031 plakalı Fiat marka otomobil ile aynı istikamette giden A.Y. hakimiyetindeki 81 HO 1092 plakalı Karsan marka halk otobüsü çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otobüs içerisinde bulunan Ş.Ç. ve İ.Y. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralıları Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Şifa Eczanesi
Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Üniversite Eczanesi
Üniversite Eczanesi
Adres

Üniversite Mahallesi, Efsa Nur Sokak B-Blok No:1-A-B Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-2726

Atay Eczanesi
Atay Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:64/A Karabük

Telefon

(370) 424-2000

Seda Şahin Eczanesi
Seda Şahin Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak 2. Akter Sitesi B-Blok No:9/C Safranbolu Karabük

Telefon

(370) 712-2266

Gözde Eczanesi
Gözde Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi Doruk Sokak No:2/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3383