Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
21 Ekim, 2024 08:00
blank
İhlas Haber A.

Reis: “Fenerbahçe’ye karşı 2 kez geriden gelip maça tutunduk”

Reis: “Fenerbahçe’ye karşı 2 kez geriden gelip maça tutunduk”
A+ A-

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe karşısında 2 kez geri düşmelerine rağmen karşılık verip, maça tutundukları için mutlu olduklarını söyledi.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe’yi konuk eden Samsunspor, 2 kez geri düştüğü maçta bir puanı 2-2’lik skorla aldı. Maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Thomas Reis, oyuncularının gösterdiği performans ve sonuçtan memnun olduğunu ifade etti. Oyuncularına mücadeleleri için teşekkür eden Thomas Reis, “Takım olarak çok iyi performans gösterdik. Taraftarımızın önünde de istediğimiz oyunu oynadık diyebiliriz. İlk yarıda sakin kalamadık. Yeteri kadar özgüvenli oynayamadık. İkinci yarıda daha iyi performans gösterdik. Fenerbahçe çok zor ve iyi bir takım. Böyle bir rakibe karşı 2 kere geriden gelip maça tutunmak kolay olmadı. Bu nedenle oyuncularıma teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’ye karşı aldığımız bir puandan ötürü mutluyuz. İlk yediğimiz golde takım olarak güzel reaksiyon gösteremedik. Göztepe mücadelesinde de taç pozisyonundan benzer bir gol yemiştik. Böyle basit goller yemememiz ve daha dikkatli olmamız gerekiyor. Fenerbahçe’nin girdiği bir pozisyon değil de bizim yediğimiz bir goldü. Bunları da çalışıp düzelteceğiz” dedi.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

21 Ekim, 2024 08:07
blank
İhlas Haber A.

Yüksel Yıldırım: “Samsunspor adım adım hedeflediği yere doğru gidecek”

Yüksel Yıldırım: “Samsunspor adım adım hedeflediği yere doğru gidecek”
A+ A-

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Yerimizi korumak için Fenerbahçe’ye yenilmememiz gerekiyordu. Bugün yenilmedik. Samsunspor adım adım hedeflediği yere doğru gidecek” dedi.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Fenerbahçe karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, “Biz üçüncülüğe düşmüştük. Yerimizi korumak için Fenerbahçe’ye yenilmememiz gerekiyordu. Bugün yenilmedik. Üçüncü olduk. Keşke yenseydik. Tekrar ikinci olsaydık maç fazlasıyla. Her şeyde bir hayır var. Bizim nasıl başladığımızla nasıl bitireceğimiz önemli. Samsunspor adım adım hedeflediği yere doğru gidecek. Biz hep ligin başında söyledik. Mütevazi bir kulübüz. Transfer yasağımız var 2 dönem. Transfer yapamıyoruz. O nedenle dedik ki, ‘Önce hedefimiz bu ligde kalmak çünkü çok zor bu sene. Sonra ilk 10’a girmek’. Ama şu an Allah bizim yüzümüze gülüyor. Biz ilk 5 içindeyiz. Bugüne kadar ikinciydik. Bugünden itibaren üçüncüyüz. İnşallah uzun bir süre ilk 5 içinde gideriz diye düşünüyorum” diye konuştu.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Büşra Eczanesi
Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Bayır Mahalle Fevzi Çakmak Caddesi No:9 Karabük

Telefon

(370) 415-3027

Murat Eczanesi
Murat Eczanesi
Adres

Bağlarbaşı Mahallesi, Sadi Yaver Ataman Meydanı No:26 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 725-3420

Betül Eczanesi
Betül Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, İnönü Caddesi, No:7/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3737