Ramazan Öztürk tarafından
18 Ekim, 2024 15:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Kuralar 21 Ekim’de Çekiliyor

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen 250 Bin Sosyal Konut Kampanyası kapsamında, Karabük Kartaltepe Mahallesi’nde yer alan 280 konutluk projede hak sahipleri için "Konut Belirleme Kurası" gerçekleştirilecek.

Kura çekimi, 21 Ekim 2024 tarihinde saat 10.00'da noter huzurunda ve TOKİ’nin YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Proje kapsamında, 2+1 nitelikli 190 adet konut ile 3+1 nitelikli 90 adet konut hak sahiplerine teslim edilecek. Konut fiyatları ise dairenin bulunduğu kat ve konuma göre değişiklik gösteriyor.

Konut Fiyatları ve Ödeme Şartları 2+1 dairelerin büyüklüğü 68,88 metrekare olarak belirlenirken, fiyatları 1 milyon 700 bin TL ile 2 milyon 250 bin TL arasında değişiyor. 3+1 daireler ise net 84,99 metrekare büyüklüğünde olup, fiyatları 2 milyon 223 bin TL ile 2 milyon 580 bin TL arasında değişiyor.

Hak sahipleri, daire satışında yüzde 10 peşinat ödeyecek ve geri kalan tutar 20 yıl vadeye bölünecek. Aylık ödemeler, her yıl memur maaş artış oranına göre düzenlenecek. Konut belirleme kurasının ardından hak sahipleri, 1 - 22 Kasım 2024 Tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş. Karabük Şubesi’nde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’ni imzalayacaklar.

Yorumlar

  1. Kamuran

    Bize neden bildirilmedi bnde basvuracaktim önceden başvurmuştur hatta geçen sordum daha belli değil dediler bilseydim bankaya basvururdum kağıtlar elimizde kaldı demekki bunlar belirli kişilere gidiyor daha yeni bekediyeden daha belli değil dediler ne zaman basvurupduda kura cekiliyir demekki kişiler belli boşuna kura cekiliyir denmesin

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tasmasından tuttuğu köpeğini, sokak köpeklerine saldırttı

Samsun’un Terme ilçesinde bir şahsın, tasmasından tuttuğu köpeğini, mahallede bulunan sokak köpeklerinin üzerine salarak arbede ettirdiği anlar görüntülendi.
İlçenin Elmalık Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, bölgede sokak köpeklerinin bir oldukça fazla olduğunu, kimi vakit rahatsızlık verecek seviyede olduğunu belirtti. Vatandaşlar, bir şahsın tasmasını tutarak sokağa getirdiği ve ağzında ağızlık olmayan köpeğini, öbür sokak köpeklerinin üzerine saldırttığını, köpeklerin hengame ettirildiğini kaydetti. Köpeği ile gelen vatandaşın muhakkak aralıklarla bu olayı gerçekleştirdiğini argüman eden vatandaşlar, mahalleliler olarak olaya reaksiyon gösterdiklerini aktardılar.

Vatandaşlardan tepki
Olaya reaksiyon gösteren vatandaşlar, "Buradaki sokak köpekleri kimi vakit bir oldukça fazla olabiliyor. Bir vatandaş ağzı kapalı olması gereken bir köpeği buraya getiriyor, tasmasından tutuyor ve bilerek köpeklerin üzerine saldırtıyor. Duruma reaksiyon gösterdik, sokak köpeklerini şikayette bulunduk ancak şimdi bir tahlil bulamadık" dediler.

Cep telefonu kamerası ile kaydedildi
Öte yandan cep telefonu ile kaydedilen imajlarda bir şahsın tasmasından tuttuğu köpeğini başka sokak köpeklerinin üzerine saldığını ve köpeklerin birinci evvel bir müddet havladığı, sonrasında ise arbede ettikleri anlar yer aldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.