Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ailelerden Başkan Aksoy’a Teşekkür

Safranbolu Yayın: 03.07.2015 13:44
Yazar:
Ailelerden Başkan Aksoy’a Teşekkür

6 yıldır aralıksız devam eden geleneksel Safranbolu Ramazan Akşamları etkinliklerine katılan aileler Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a teşekkür ettiler.
Ramazan Akşamları etkinliklerinde Komedi Dans Üçlüsü ve Laragöz Hacivat ile kahkahaya doyan aileler ve çocukları, gecenin sonunda Anne ve babamı kucaklıyorum yarışması ile oldukça mutlu dakikalar yaşadı.
Yarışma sırasında elenen çocuklara da teselli hediyeleri verilirken, özellikle anne ve babaların çok eğlendikleri gözlerden kaçmadı.
Gecenin sonunda görüşlerini aldığımız bazı aileler, “ Ramazan ayında iftar sonrası çocuğumuz ile birlikte hem eğlenebileceğimiz hem de onlara eski ramazan akşamlarını yaşatabileceğimiz bir ortam hazırlanmış. Her akşam Misak-ı Milli Meydanında tüm aileler buluşuyor ve çocoklarımız ile birlikte hoşça vakit geçiriyoruz. Başta Sayın Belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
Ramazan Akşamları Pişekar Kavuklu, Orta Oyunu, Kukla Gösterisi, Mupet Show, Animasyon, Yarışmalar ve Konser ile devam edecek.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Keskinkılıç ve Karakaş’tan Ulaştırma Bakanına Ziyaret

Manşet Yayın: 02.05.2024 13:54
Keskinkılıç ve Karakaş’tan Ulaştırma Bakanına Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Yenice için gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade eden Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ” Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na  Filyos Limanına ulaşım anlamında da çok önemli rol alan Yenice yolumuzun duble yol ağına alınmasının bölge ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlayacağını anlattık ve Yenice’mizin diğer sorunları ile ilgili bir sunum yaptık çözüm noktasında talimatını verip, incelemelerde bulunacağını ve konuyu yakından takip edeceğinin sözünü verdi” dedi.

Yenice için gerekli olan her şeyin takipçisi olacaklarının altını çizen Başkan Karakaş, bundan sonraki süreçte de Ankara’ya yapacakları ziyaretlerde ilçenin sorunlarını gündeme getireceklerini söyledi.