Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
02 Temmuz, 2015 14:42

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasından İftar Yemeği

A+ A-

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Bağlar Saray Otel’de iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Cumhuriyet Baş Savcısı Kenan Göksu, Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar, Meclis Başkanı Ahmet Güneş, Safranbolu İlçe Müftüsü Hasan Güneş, MÜSİAD Başkanı Ahmet Nur, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen, Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Oda Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve Ticaret Sanayi Odası üyeleri katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar, “Onbir ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşamaktayız.Bizlerde yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz olarak bu iftar yemeğini düzenledik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, gelecek Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutlarım“ dedi. Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin ise ilk defa iftar programı düzenlendiğini ve geleneksel hale getireceklerini söyleyerek, “Safranbolu’da yaşamaktan, ticaret yapmaktan ve Safranbolu’da yaşlanmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bir üzüntüyü dile getirmeden geçemiyorum, şehrimiz için, çocuklarımıza yaşanılabilir bir Safranbolu bırakmak ve eşraf olarak daha sık bir araya gelinmesi kanaatindeyim. Biz taşın altına elimizi koymaya, sorumluluk almaya, her platformda olmaya canı gönülden varız" dedi. Öte yandan Safranbolu TSO tarafından verilen iftar yemeğinde protokol masasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve polemik yapılan iftar masasının aynı ölçüsünde olması ise dikkat çekti.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

18 Ekim, 2024 15:00

AK Parti’de Tek Aday Tek Liste ile İlçe Kongreleri..!

AK Parti’de Tek Aday Tek Liste ile İlçe Kongreleri..!
A+ A-

AK Parti Karabük Merkez İlçe ve Safranbolu İlçe Kongreleri  Cumartesi ve Pazar Günü Yapılacak

Merkez İlçe Kongresine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da katılacak. Safranbolu İlçe Kongresi Cumartesi günü,  Merkez İlçe Kongresi ise Pazar günü gerçekleştirilecek. Her iki kongreye de tek liste ile gidilecek

Geçtiğimiz hafta Yenice, Eskipazar, Ovacık ve Eflani İlçe Kongrelerini  gerçekleştiren AK Parti, Cumartesi ve Pazar günü  Karabük Merkez ilçe ve Safranbolu İlçe Kongrelerini yapacak.  Her iki kongreye de tek liste ile gidilecek.  Karabük Merkez İlçede mevcut Başkan  Yavuz Hüsam, Safranbolu'da ise yine mevcut Başkan Muhammet Yasin Aydın aday olacak.  AK Parti Safranbolu İlçe 8. Olağan  Kongresi  19 Ekim Cumartesi günü Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmen Evinde, Karabük Merkez İlçe8. Olağan  Kongresi de 20 Ekim Pazar günü 100. Yıl Kültür Merkezinde yapılacak.  Merkez İlçe kongresine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da katılacak.

Her iki başkan da kongre öncesi yaptıkları açıklamalarda, partilileri ve vatandaşları kongrelere davet etti. Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın ve Karabük Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, kongrelerin AK Parti teşkilatı için yeni bir başlangıç olacağını ifade ettiler.

AK PARTİ İL BAŞKANI SALT'TAN BİRLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, parti kongre süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu. Salt, partinin birlik ve dayanışma içerisinde geleceğe daha güçlü adımlarla ilerleyeceğini vurguladı. Başkan Salt, "Kongrelerimiz, partimizin dinamizmini artırmak ve hedeflerimize daha etkin bir şekilde ulaşmak için önemli bir fırsattır. Birlikte hareket ederek, güçlü bir gelecek inşa edeceğiz"  dedi. Başkan Ferhat Salt, partinin genel hedeflerine ulaşabilmek için teşkilat içindeki dayanışmanın artırılmasının önemine değinerek, "Herkesin katkısı, ortak hedeflerimiz doğrultusunda büyük bir anlam taşıyor. Kongrelerimiz, bu sinerjiyi yaratmak adına kritik bir süreç olacak," şeklinde konuştu.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Şifa Eczanesi
Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Yeni Eczane
Yeni Eczane
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi Betim 1 İş Merkezi No:10/C

Telefon

(370) 433-3444

Derman Eczanesi
Derman Eczanesi
Adres

PTT Caddesi Havuzluhan No:25/B Karabük

Telefon

(370) 424-1955

Koç Eczanesi
Koç Eczanesi
Adres

Emek Mahallesi, Akıntürk Sokak No:19-24 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 413-3070

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455