Haber Merkezi tarafından
30 Eylül, 2024 14:55 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Mustafa Yavuz’dan Esnaf ve Vatandaş Buluşmaları

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor. Son olarak Zonguldak Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Vali Yavuz, esnafın ve vatandaşların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi.  Vali Mustafa Yavuz, ziyaretinde esnafa hayırlı işler dilerken, vatandaşlarla sohbet etti. Vali Yavuz, yapılan bu buluşmaların, Karabük'ün gelişimine katkı sağlayacak önemli geri bildirimler sunduğunu belirtti. Ziyaretlerin devam edeceğini ifade eden Vali Yavuz, Karabük halkının istek ve ihtiyaçlarına her zaman öncelik vereceklerini vurguladı. Esnafların  şehrin can damarı, vatandaşların ise bu şehrin gerçek sahipleri olduğunu ifade eden Vali Yavuz, "Onların fikir ve önerileri, Karabük'ümüzün geleceği ve çalışmalarımızda bizlere yön veriyor. Bu verimli buluşmalar, şehrimizin kalkınması ve refahı için attığımız her adımda bize güç veriyor" dedi.​​​​​​​​​​​​​​​​ Esnaf ve vatandaşlar, Vali Yavuz’un ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, taleplerinin dinlenmesinden ve çözüm için gösterilen çabadan ötürü teşekkür ettiler. (Karabük Valiliği Bülteni)  
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gişelerdeki feci kazada hayatını kaybeden öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul’da gişelerde tıra arttan çarpan arabada hayatını kaybeden 63 yaşındaki öğretmen Vahide Kalyoncu, memleketi Zonguldak’ta son seyahatine uğurlandı.
Kuzey Marmara Otoyolu’nda Kurnaköy Gişelerinde yaşanan kazada 67 SF 722 plakalı araba, tıra arttan çarptı. Araçta sıkışan şoför Vahide Kalyoncu (63) ile Ayşen Yıldız (73), Sadi Tanberk (77) ve Özgür Yıldız (67) hayatını kaybetti.
Vahide Kalyoncu’nun cenazesi otopsi süreçlerinin akabinde Alaplı ilçesinde konutunun önüne getirildi. Alaplı Borsa İstanbul Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Yiyecek İçecek Kısmı Öğretmeni olan Kalyoncu için konutunu önünde veda merasimi düzenlendi. Burada yapılan duaların akabinde helallik alındı. Kalyoncu’nun öğrencileri ve mesai arkadaşları merasimde gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze merasimine Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’nın yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kardeşinin yeterli bir insan olduğunu tabir eden ağabeyi Mehmet Sabri Kalyoncu, "Televizyonda gördüğüm kadarıyla ya kalp krizi yahut öbür bir şey var işin içinde. Fren izi yok. O denli haberimiz oldu. Muhteşem bir insandı. Kardeşim diye değil, harika bir insandı. Büsbütün eğitimci, büsbütün toplumsaldı, hepimizin en toplumsalı oydu. Hakkın rahmetine kavuştuğu için Allah rahmet eylesin. Ömrümce hiç unutamayacağım bir insan. Kardeşim, her şeyim" tabirlerine yer verdi.
Kalyoncu için öğlen vakti Kandilli beldesi Geyikbeli Mahallesi Camii’nde cenaze namazı kılındı. Aynı zamanda izci lideri olduğu öğrenilen Kalyoncu’nun tabutu üzerine izci yeleği bırakılırken öğrencileri ve öğretmenler de izci selamı verdi.
Kalyoncu ve arkadaşlarının Umman’a düzenledikleri seyahatten döndükleri öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.