Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ramazan Akşamlarında Aileler Mutlu

Safranbolu Yayın: 26.06.2015 14:10
Yazar:
Ramazan Akşamlarında Aileler Mutlu

Safranbolu Belediyesi Ramazan Akşamları tüm hızı ile devam ediyor. Her Akşam saat 21.00 ile 24.00 arasında çeşitli etkinlik ve gösterilerin gerçekleştirildiği Misak-ı Milli Meydanında yine birbirinden güzel dakikalar yaşandı. Pişekar ve Kavuklunun çocukları da dahil ettiği gösterinin ardından minikler arasında çeşitli yarışmalar düzenlenen gecede komedi dans ile izleyenler oldukça komik anlar yaşadı.
Gecenin ve Ramazan Akşamlarının en çok beğeni toplayan yarışmalarından birisi olan çocukların anne ve babalarına sarılmaları ise rekor katılımla gerçekleşti. Meydanı neredeyse tamamen dolduran aileler arasında kıyasıya geçen yarışma sonunda her ne kadar bir tane birinci olsa da, yarışmaya katılan tüm çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: