Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Belenköy yolu yıllar sonra asfalta kavuştu

İlçe Haberleri Yayın: 25.09.2024 20:00
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Belenköy yolu yıllar sonra asfalta kavuştu

Karabük Belediyesi’nin finansmanıyla Karabük İl Özel İdaresince Aydınlıkevler, Belenköy TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergahı 4 Km uzunluğundaki yolda asfalt yenileme, yol onarım çalışması başladı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve beraberindeki ilgililer Belenköy TOKİ güzergah yolunda devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

Asfalt yenileme çalışmasının bölgenin ulaşım altyapısına önemli katkı sağlayacağını ifade eden Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, “Karabük Belediyemiz öncülüğünde ve himayelerinde asfalt ve diğer giderlerin ücretleri Karabük Belediyemizce üstlenilerek şehrimizdeki ulaşım altyapısına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Yol medeniyettir. Vatandaşlarımızın kaliteli ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması önceliğimizdir. Bu kapsamda, Belenköy TOKİ yolundaki asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayacak, hemşehrilerimize modern ve konforlu bir yol sunacağız.” dedi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ayrıca, şehir genelindeki ulaşım ağını iyileştirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarını aralıksız süreceğini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Salt ise “Yol medeniyettir” şiarlarıyla, ulaştırma hamleleriyle hemşehrilerine güvenli ve konforlu yollar kazandırmaya devam ettiklerini kaydetti.

İl Genel Meclis Başkanı Sözen, İl Özel İdaresinin asfalt programları dahilinde çalışmalarına kararlılıkla devam ettiklerini aktardı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarma evin her tarafına gizlenmiş uyuşturucuyu böyle buldu

Gündem Yayın: 25.09.2024 20:07
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Jandarma evin her tarafına gizlenmiş uyuşturucuyu böyle buldu

Samsun’da jandarma ekipleri, Tahra adındaki narkotik dedektör köpeğiyle düzenlediği operasyonda evin çatısı arasından, çekyat altı ile buzdolabı altına zulalanmış uyuşturucu madde ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Atakum ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan araştırma sonucu F.E.Y. (32), M.A.Y.(23), A.H.(51) ve U.H.(29) isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları bilgisine ulaştı. Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şahısların evlerine operasyon düzenlendi. Narkotik dedektör köpeği Tahra’nın da katıldığı aramalarda evlerin, çatı aralarında, çekyat altında ve buzdolabı altına zulalanmış uyuşturucu madde ele geçirildi. Yapılan aramalarda 8 kilo 571 gram kubar esrar, 4 adet sentetik ecza hap, 6 kök kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız 9 mm çapında tabanca ve 350 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili adli F.E.Y., M.A.Y., A.H., U.H. ve B.Y.K.(20) yakalandı. 4 kişi ifadeleri alınıp serbest bırakılırken, gözaltına alınan B.Y.K. ise “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455