Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Samsunspor deplasmanda 3’te 3 peşinde

Spor Yayın: 21.09.2024 16:07
İhlas Haber Ajansı
A+ A-

SAMSUN (İHA) – Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 6. hafta yarın karşılaşacağı Çaykur Rizespor’u yenerek, deplasmanda art arda 3. galibiyetini almak istiyor.

Bu sezon geçen sezonun aksine lige iyi bir başlangıç yapan Samsunspor, 5 maçta 9 puan toplayarak üst sıralarda yer alıyor. Çaykur Rizespor ise 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik alarak 4 puan topladı. İki takım bu zamana kadar toplamda 50 kez rakip olurken, bu karşılaşmaların 19’unu Samsunspor 16’sını da Rizespor, kazandı. 15 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı.

Samsunspor, Rize’ye bu sezon deplasmanda 2’de 2 yaparak gidecek. Kırmızı-beyazlılar önce Gaziantep FK deplasmanından 1-0 ardından da Hatayspor deplasmanından 3-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Rizespor ise oynadığı bu sezon sahasında galip gelemedi. Bu sezon evinde Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Rize temsilcisi, Fenerbahçe’ye 5-0 ve Kasımpaşa’ya da 1-0 kaybetti.

Rizespor – Samsunspor arasında yarın saat 17.00’de Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Murat Ergin Gözütok ve Ali Can Alp yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Ali Yılmaz görev yapacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da 4 ilçede etkili olan selin izleri siliniyor

Dünya Yayın: 21.09.2024 16:30
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Trabzon’da 4 ilçede etkili olan selin izleri siliniyor

Trabzon’da son 24 saatte metrekareye 160 kilogram yağışın düştüğü, sel ve heyelanların yaşandığı Araklı, Arsin, Sürmene ve Yomra ilçelerinin cadde ve sokaklarında temizlik çalışmaları sürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), Yol Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, dün etkili olan yağış nedeniyle Arsin, Araklı Sürmene ve Yomra ilçelerinde başlatılan çalışmaları gece boyunca sürdürdü. Ulaşımda aksamaların yaşandığı Araklı-Bayburt karayolu ve Arsin Santa grup yolunun yanı sıra, Sürmene ile Yomra ilçelerinde yol açma ve temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Dün akşam Arsin’in Yolüstü Mahallesi’nde evine su basmasını engellemeye çalışırken toprak altında kalan Ayşenur Kaba, çevredekilerce bulunduğu yerden çıkarıldı. Yol çöktüğü için Kaba’nın evine araçla ulaşamayan ekipler yaklaşık 1.5 kilometrelik yolu yürüdü. Kaba, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve AKUT ekipleri tarafından sedye ile taşınarak ambulansa ulaştırıldı. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Selin etkili olduğu Sürmene’nin Çavuşlu Mahallesi’nde kaybolan 65 yaşındaki Ali Kemal Demir’e ise henüz ulaşılamadı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Arsin, Araklı, Yomra ve Sürmene ilçelerimizde şiddetli yağışın neden olduğu su baskınları ve heyelanlardan dolayı ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kapalı olan yollarımız açılırken, temizlik çalışmaları devam ediyor. İlçe belediyeleriyle koordineli ve kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriliyor. Hasar tespit çalışmaları ise devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemek için tüm birimlerimiz ve kamu kurumlarımızla seferberlik halindeyiz. Hayatın normale döndüğü ilçelerimizde olumsuzluklar en kısa sürede giderilecek. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun” denildi.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455