Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İş adamı evinin önünde silahlı saldırıya uğradı

Gündem Yayın: 13.09.2024 16:52
İhlas Haber Ajansı

Çorum’un Osmancık ilçesinde, sabah saatlerinde evinden çıkan iş adamı arabasına giderken önce darp edildi, daha sonra silahla vuruldu.

Olay, Osmancık Yeni Mahalle’de meydana geldi. K.K. adlı bir kişi, evinden çıkan iş adamı G.A. ile sokak üzerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.K., darp ettiği iş adamı G.A.’yı bacağından vurdu. Tabanca ile 3 el ateş ettiği belirlenen saldırgan daha sonra park halindeki aracına binerek gitti. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacağından vurulan G.A. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla önce Osmancık Devlet Hastanesine, ardından Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri yaptığı araştırmada saldırganın eşgalini belirlerken, polis ekiplerince yakalanan K.K. gözaltına alındı. K.K.’nin ilk ifadesinde G.A. ile aralarında alacak-verecek meselesi olduğunu, bu yüzden çıkan tartışma sonucunda onu vurduğunu söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bozuk altyapı ilkokul öğrencilerinin korkulu rüyası oldu

Zonguldak Yayın: 13.09.2024 20:00
İhlas Haber Ajansı
Bozuk altyapı ilkokul öğrencilerinin korkulu rüyası oldu

Zonguldak’ta öğrencilerin okula ulaşabilmek için kullandığı güzergah adeta pes dedirtti. Tamamlanmayan çalışmalar, kırık merdivenler nedeniyle düşme korkusu yaşayan öğrenciler; öğretmenler ve servis rehberlerinin desteği ile okula ulaşabiliyor.

Bahçelievler Mahallesi Rasat Sokak üzerinde; bir süre önce Bahçelievler İlkokulu’nun yakınında yaklaşık iki metre yüksekliğindeki duvarın bulunduğu alanda başlayan alt yapı çalışmaları tamamlanmadı. Aynı güzergah üzerindeki yol da kazılarak çalışma yapıldı. Bu süreçte 2024-2025 eğitim öğretim dönemi başladı.

Öğrencilerin servis görevlileriyle birlikte, Zonguldak Belediyesi’nin bariyer ile geçici koruma yöntemi bıraktığı duvarın yakınından geçmesi korku dolu anlar yaşatıyor. Zorlukla kırık merdivenlerden geçen öğrenciler okula ulaşmayı başarıyor.

Altyapı çalışmalarını yarım bırakarak, geçici bariyer konulmasına tepki gösteren veliler “Burada bir öğrencinin canının yanması mı gerekiyor? Kazılan yol sebebiyle zaten trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Bir de üstüne çocukların servisten inip, yanlarında servis görevlileri olsa bile kullandıkları güzergah adeta zorlu parkur gibi korkutuyor. Servis görevlisi ne yapsın. En güvenli şekilde çocukları okula ulaştırmaya çalışıyorlar. Ancak kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Küçük bir alanın günlerce bu halde kalması doğru mu? Burası okula giden yol. Öğrenci olsun olmasın, okula giden gitmeyen olsun herkes bu yolu, merdivenleri kullanıyor. Bir an önce burada düzenleme çalışması yapılmalı, merdivenler iyileştirilmeli. Çocuklar sağlıklı bir şekilde okuluna varabilmeli” diye ifade ettiler.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455