Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Yavuz: “Karabük’ün Kalkınmasında Kardemir’in Katkıları Takdire Şayan”

Karabük Yayın: 12.09.2024 10:50
Vali Yavuz: “Karabük’ün Kalkınmasında Kardemir’in Katkıları Takdire Şayan”

Karabük Valisi Mustafa Yavuz Kardemir Genel Müdürü Dr. Dursun Ali Yaşacan’a iade-i ziyarette bulundu.Vali Mustafa Yavuz’u Genel Müdürlüğe gelişinde, Kardemir Genel Müdürü Dr. Dursun Ali Yaşacan, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Çiftçi ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Karakuş  karşıladı.

Ziyarette, Kardemir’in Karabük ve Ülke ekonomisine katkıları, devam eden projeler ve yeni yatırım planları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Mustafa Yavuz, Kardemir’in sanayi ve istihdam alanındaki öncü rolünün Karabük için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, kentin kalkınmasında Kardemir’in sağladığı katkıların takdire şayan olduğunu belirtti. Ayrıca, iş birliğinin devam etmesi ve daha da güçlendirilmesi adına her türlü destek ve katkının sağlanacağını ifade etti.

Kardemir Genel Müdürü Dr. Dursun Ali Yaşacan ise; Vali Mustafa Yavuz’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karabük’e katkı sunmaya devam edeceklerini ve sanayi alanındaki yatırımlarını kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yenice’de Zabıtadan Fırınlara Denetim

Manşet Yayın: 12.09.2024 10:54
Yenice’de Zabıtadan Fırınlara Denetim

Yenice Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlarda denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde ekmek ve diğer unlu mamullerin üretimi yapılan fırınlarda gramaj, hijyen, fiyat tarifesi ve fiş kontrolleri yapıldı.

Zabıta Amiri Zekeriya Acar’ın önderliğindeki ekipler, fırınlardaki çalışanların temizliği, imalathane ve satış yerlerinin hijyen standartlarına uygun olup olmadığını inceledi.

Yapılan denetimlerde, herhangi olumsuz bir durumla karşılaşılmazken, kurallara uyan işletmelere teşekkür edildi.  İşletmelerde imalathane ve çalışanların temizliği, gramaj ile üretilen ürünlerin sağlığa uyumluluk koşulları gibi konularda kontrollerini  periyodik olarak yürüten ekipler, bundan sonraki süreçte de  denetimlerin sıklıkla devam edeceğini söyledi.

Yenice  Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Yenice Belediyesi Zabıtası’nın büyük bir özveriyle denetimlerine devam ettiğini ifade ederek,  “Şu ana kadar denetim yaptığımız fırınlarda herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşmadık. Denetimlerimizi sıklıkla sürdüreceğiz. Burada amacımız fırıncılarımızın sağlıklı ortamda ekmeklerini üretmeleri ve halkımızın güvenilir bir şekilde ekmek yemesini sağlamak” dedi.

 

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455