Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Cami Gençlik Temsilcileri Piknikte Buluştu

Gündem Yayın: 09.06.2015 13:51
Yazar:
Cami Gençlik Temsilcileri Piknikte Buluştu

Karabük Müftülüğü Gençlik Derneğinin organizasyonda Karabük merkezde bulunan camilerin gençlik temsilcileriyle Aladağ mesire alanında kültürel etkinlik ve piknik yapıldı. Etkinliğe cami gençlik temsilcileriyle birlikte bazı din görevlileri ve İl Müftüsü Halil Bektaş da katıldı.Program; sportif ve kültürel etkinlikler ve İl Müftüsü Halil Bektaş’ın sohbetiyle dolu dolu geçti. Programların kız ve erkek gençlik temsilcileriyle gruplar halinde devam ettirileceği belirtildi. Programdan çok memnun olduklarını ifade eden cami gençlik temsilcilerine Başkanlık yayınlarından kitaplar hediye edildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Banyoda karısını öldüren koca adliyeye sevk edildi

Gündem Yayın: 01.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da evlerinin banyosunda 4 yıllık karısını tabancayla öldüren koca, adliyeye sevk edildi.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yıllık evli oldukları öğrenilen ve bu evlikten de 1 çocukları bulunan Ertuğrul Temiz (39), eşi Gülcan Güneş’i (39) evlerinin banyosunda tabancayla kafasından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Ertuğrul Temiz kardeşine cep telefonundan, “Eşimi vurdum, çocuğumu alıp kaçtım” mesajı attı. Olay polise haber verildi. Eve giden polis kendi imkanları ile kapıyı açıp içeri girdiğinde Gülcan Güneş’i banyoda tabancayla kafasından vurulmuş halde ölü buldu. Ertuğrul Temiz aynı mahallede polise teslim oldu. Gülcan Güneş’in cansız bedeni otopsi için Adlı Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi.

Aldattığı iddiası

Katil zanlısı Ertuğrul Temiz, eşinin banyoda vücudunda morluk gördüğünü, sorduğunda ’kendisini aldattığını’ söylemesi üzerine tabancayla onu vurduğunu savundu. Polisteki sorgusu tamamlanan Temiz, geniş güvenlik önlemleri altında bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Ertuğrul Temiz’e adliyeye çıkarılırken üzerinde ’polis’ yazan çelik yelek giydirilmesi dikkat çekti.

Paylaş: