Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ağustos, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor, Avrupa’da 152. maçına çıkacak

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında sahasında Avusturya’nın Rapid Wien takımını konuk edecek olan Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 152. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, geride kalan 151 maçta 56 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 193 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 205 gol gördü.
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında yarın sahasında Avusturya ekibi Rapid Wien ile karşılaşacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Estonya Futbol Federasyonu’ndan Kristo Tohver yönetecek. Tohver’in yardımcılıklarını ise Silver Koiv ve Sten Klaasen yapacak.
Trabzonspor, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası-UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 30, UEFA Kupası-UEFA Avrupa Ligi’nde 95, Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda 12, UEFA Intertoto Kupası’nda 8 ve UEFA Konferans Ligi’nde 6 maç oynadı.

UEFA Avrupa Ligi’nde 96. maç
Trabzonspor, Rapid Wien ile oynayacağı müsabakayla, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenen Avrupa’nın 2 numaralı kupasında 96. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, bugüne dek oynadığı 95 maçta 38 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 22 maçta berabere kalan Karadeniz ekibi, 35 maçta ise rakiplerine yenildi. Söz konusu maçlarda 129 kez fileleri havalandıran Trabzonspor kalesinde 128 gol gördü.

Trabzonspor Avrupa’da ilk kez Avusturya takımıyla eşleşti
Bugüne kadar Avrupa Kupalarında 151 maça çıkan Trabzonspor, ilk kez bir Avusturya takımıyla karşılaşacak. 1976-77 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde aradan geçen 48 yılda Avusturya takımıyla eşleşmeyen Karadeniz ekibi Rapid Wien ile oynayacağı maçta bir ilk yaşamış olacak.
Daha önce İtalya, İspanya, Almanya, Polonya, Ukrayna, Fransa, İngiltere, Kıbrıs, Danimarka, Rusya, Arnavutluk, Hırvatistan, İrlanda, Romanya, Norveç, İsviçre, Macaristan, Belçika, Belarus, Finlandıya, Hollanda, İskoçya, İzlanda, Letonya, Litvanya, Malta, Portekiz, Slovakya, Lüksemburg, Makedonya, Çekya, Yunanistan, ve Sırbistan gibi 33 ülkenin takımıyla karşılaşan Trabzonspor, yarın akşamda söz konusu ülkelere birini daha eklemiş olacak.

blank
Haber Merkezi tarafından
11 Nisan, 2025 15:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Temizlik Çalışmaları Kesintisiz Devam Ediyor

Karabük Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sabahın ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar cadde, sokak, park ve yeşil alanlarda kapsamlı temizlik faaliyetleri yürütüyor.

Kent merkezindeki ana arterler, mahalle araları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanlarında kapsamlı temizlik çalışmaları eş zamanlı olarak sürdürülüyor. Çöp konteynerlerinin düzenli olarak yıkanması ve dezenfekte edilmesinin yanı sıra, moloz ve büyük hacimli atıklar da belirlenen noktalardan hızlıca kaldırılıyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehir temizliğine verdikleri önemi vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu:
“Temizlik sadece bir hizmet değil, şehir kültürünün en önemli yansımalarından biridir. Daha yaşanabilir, daha sağlıklı bir Karabük için ekiplerimiz gece gündüz demeden sahada. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve şehrimizin estetik görünümü için Temizlik İşleri Müdürlüğümüzle koordineli şekilde çalışıyor, ihtiyaç duyulan her noktaya anında müdahale ediyoruz. Temiz bir çevre, mutlu bir şehir demektir. Biz Karabük’ü sadece bugüne değil, geleceğe de hazırlıyoruz.”

Karabük Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda temizlik hizmetlerini planlı bir şekilde sürdürüyor. Hemşehri İletişim Merkezi’ne ulaşan temizlikle ilgili bildirimler, ilgili ekiplerce hızlıca değerlendirilerek kısa sürede çözüme kavuşturuluyor. Düzenli saha denetimleriyle desteklenen bu çalışmalar, şehirde hijyenik ve estetik bir çevre oluşmasına önemli katkı sunuyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.