Singapur'da düzenlenen Dünya Matematik Olimpiyatları'na katılan Karabüklü genç Kerem Aslan, aldığı dereceyi Bozkurtlu selamı ile kutladı. 53 ülkenin katıldığı Uluslararası Matematik Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden Karabük’ten katılan öğrencilerin elde ettikleri başarılar büyük gurur yaşattı.
Bozkurtlu Selamla Taçlandırılan Başarı
Özel bir kolejde eğitim gören Kerem Aslan, Singapur’da kazandığı başarıyı Bozkurtlu selam ile kutlayarak, bu anı ölümsüzleştirdi. Kerem’in Bozkurtlu selam verdiği fotoğraf, sosyal medyada büyük beğeni topladı ve ilgi gördü.
Gurur Kaynağı Bir Aile
Kerem Aslan’ın, Milliyetçi Hareket Partisi'nde uzun yıllar Karabük Merkez İlçe Başkanlığı yapan Feramuz Akbulut’un torunu olduğu öğrenildi. Bu başarılı genç, sadece ailesine değil, tüm Karabük’e büyük gurur yaşattı.
Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu maddeyle yakalanan iki şüpheliden biri tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Karabük’te uyuşturucu ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 108,85 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen istihbarat ve saha çalışmaları neticesinde, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 7 Nisan 2025 tarihinde il merkezinde operasyon gerçekleştirdi.
Operasyonda durumlarından şüphelenilen A.G. ve R.E.D. isimli şahısların yapılan üst aramasında, daralı ağırlığı 108,85 gram olan sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ile 6 adet kilitli poşet ele geçirildi.
Şüpheliler gözaltına alınarak emniyete götürülürken, haklarında Türk Ceza Kanunu’nun 188. maddesi (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) ve 191. maddesi (Uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak) kapsamında adli işlem başlatıldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan R.E.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
didar çelik
•YOK ARTIK BENIM FOTOM