Ramazan Öztürk tarafından
17 Temmuz, 2024 10:41 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice’de Alt Yapı Yenilenecek

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçede yaşanan su kesintilerine neden olan eski altyapı çalışmalarını yenilemek için çalışmalara kısa sürede başlanacağını söyledi. İlçede yaptıkları incelemelerde su tesisatlarının kötü bakımsız olduklarını fark ettiklerini ifade eden Başkan Karakaş, altyapıdaki eskimenin bu kadar olacağını tahmin etmediklerini belirterek, “Her gün bir yerden patlak her gün bir yerden ayrı su sıkıntısı çıkıyor. Azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Ankara’daki temaslarımda sualtı yenilenmesi ile ilgili tüm girişimlerde bulundum. Gerekirse Yenice’nin bütün su altyapısını A’dan Z’ye yeniden değiştireceğiz. Bu süreçte sevgili halkımızın bizlere yardımcı olmasını ve lütfen biraz daha sabırlı olmasını rica ederim. Ben ve arkadaşlarım Yenice hizmet için kolları sıvadık. Tüm hemşehrilerimiz eşit ve düzenli hizmet alacaklar. Göreve gelir gelmez yaşadığımız bu sorunlar bizleri de şaşırttı. Alt yapının bu kadar kötü ve bakımsız olduğunu hiçbirimiz tahmin edemezdik. Bizler tribünler oynamıyoruz, vatandaşımızın derdine derman olmak için uğraşıyoruz. Kimlerin ne yaptığını da gayet iyi biliyoruz, ama bunlar bizim  vatandaşımıza hizmet etmemizi engelleyemez. Tüm Yeniceli hemşehrilerim şundan emin olsun ki Karakaş bütün altyapı sorunlarını çözecek. Yenice‘nin en kısa zamanda tüm su problemleri ortadan kalkacak” dedi.
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenilenen Efteni Gölü ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

İsmini Bizans prensesinden alan Efteni Gölü’nde yapılan yenileme çalışmaları tamamlandı. Göl, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
Düzce’nin Gölyaka ilçesinde bulunan ve ismini Bizans Prensesi Eftelya’dan alan Efteni Gölü, Düzce Tabiat Muhafaza ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından onarıma alınmıştı. Ramazan ayı boyunca yürütülen çalışmalar kapsamında, yeni seyir terasının etrafında düzenlemeler yapıldı, oturma alanları oluşturuldu ve tabana kilit parke taşı döşendi. Yenilenen Efteni Gölü, Ramazan Bayramı’nda ziyaretçilere açılmasının akabinde ilgi gördü.
Aileler göle gelerek keyifli vakit geçirdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.