Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Husumetlisinin motosikletini yaktı

Eflani Yayın: 28.06.2024 12:28
Husumetlisinin motosikletini yaktı

Karabük’ün Eflani ilçesinde bir şahıs aralarında husumet bulunan yakınının motosikletini yaktığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Olay, ilçe merkezinde meydana geldi. M.A. isimli bir şahıs, aralarında husumet bulunan bir yakınının motosikleti yolun ortasına getirerek devirdi. Daha sonra şahıs, üzerine benzin döktüğü motosikleti yaktı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürülürken polis olayla ilgili inceleme başlatıldı.

>>>VİDEO<<<


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kargo paketine gizlenmiş gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi

Gündem Yayın: 02.07.2024 16:45
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da polis ekipleri kargo paketine gizlenmiş gümrük kaçağı elektronik sigara, akıllı saat ve alkollü içki ele geçirdi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince Canik ilçesi Uludağ Mahallesi’nde G.T. (22) isimli şahsın ikametinin önünde kargo paketi içerisine gizlenmiş vaziyette 39 adet gümrük kaçağı elektronik sigara, 67 paket gümrük kaçağı sigara, 1 adet gümrük kaçağı akıllı saat ve 1 şişe gümrük kaçağı alkollü içki elde edildi. Olay sonucunda G.T. yakalanarak gözaltına alındı.