Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Samsun’da trafik kazası: 3 yaralı

Gündem Yayın: 23.06.2024 20:52
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da hafif ticari aracın otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Necati Canpolat Topçu idaresindeki 55 JY 645 plakalı hafif ticari araç, bir başka aracın sıkıştırması sonucu Hikmet Korkmaz yönetimindeki 06 HK 945 otomobile arkadan çarptı. Kazada, Şengül Topçu, Semiha Korkmaz ve Gizem Korkmaz yaralandı. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Paylaş:

Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Turizm için açılan Akçasu Deresi yosunla kaplandı

Manşet Yayın: 01.07.2024 09:52
Turizm için açılan Akçasu Deresi yosunla kaplandı

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bulunan Akçasu Deresi yosun ile kaplandı ve kötü koku yaymaya başladı.

Tarihi çarşıdaki Cinci Han arkasında kalan Akçasu Deresi’nde kirlilik arttı. Yeşille kaplanan deredeki yosunların neden olduğu kötü kokular çevredekileri rahatsız etmeye başladı. Turizm için açılan dereye çöp de atıldığı görüldü.

AW237129 07 scaled
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Serdar Yorulmaz, “Bu derenin güzel olmasını temenni ederdik ama maalesef çok yosunlu ve zaman zaman koku yapıyor. Belediye Başkanımız burayı görmemiştir. Görse düzene sokulmasını sağlar. Çünkü güzelliğe önem veren biri” dedi. Bölgenin turistik açıdan önemli olduğunu ifade eden Yorulmaz, yosunlu derenin kötü bir görüntü oluşturduğunu söyledi.
Yorulmaz, derenin bir an önce temizlenmesini istedi.

AW237129 06 scaled