Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akçakoca’da denize girişler yasaklandı

75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği uyarısı sonrasında Akçakoca’da dalgalar yükselmeye başladı. Dalgaların yükselmesi ile sahiller ise boş kaldı.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Batı Karadeniz’de fırtına uyarısı yaptı. Yapılan açıklamada “Batı Karadeniz’de (Düzce-Zonguldak-Bartın) rüzgarın, 15 Haziran 2024 günü saat 00.00 ile aynı günün 23.59 saatleri arasında batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor” denildi.
Uyarının ardından sabah saatlerinde Düzce’nin Akçakoca ilçesinde denizde rüzgar ile dalgalar yükselmeye başladı. Dalgaların yükseldiğini gören vatandaşlar ise sahilleri boş bıraktı.

Denize girişler yasaklandı
Akçakoca Kaymakamlığı da denize girişi yasakladı. Yapılan duyuruda, “Olumsuz hava –deniz şartları nedeniyle bugün (15 Haziran 2024) ilçemizde ki tüm plaj ve sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın denize girmemelerini önemle rica ederiz” denildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da Nisan karı: Ekipler yollarda teyakkuza geçti

Çorum’da kar yağışı tesirli olmaya başladı. Karayolları takımları tarafından kar yağışının tesirli olduğu yolda küreme çalışması başlatıldı.
Meteorolojinin soğuk hava iddiasında bulunduğu Çorum’da hava sıcaklığının düşmesinin akabinde kar yağışı tesirli olmaya başladı. Vilayet merkezinde de yağan kar yağışı yüksek rakımlı bölgeleri beyaza bürüdü. Kar yağışı ile birlikte Çorum Belediyesi, Vilayet Özel Yönetimi ve Karayolları grupları teyakkuza geçti. Gruplar akşam saatleri itibariyle başlayan kar yağışının tesirli olduğu bölgelerde tuzlama ve küreme çalışması yürütüyor. Kar yağışı sebebiyle Çorum-Samsun karayolunda şoförler suratlarını düşürerek ilerliyor.
Çorum-Samsun karayolunda seyir halinde olan şoförlerden Eren Atalay, "Şu anda Nisan ayının ortalarındayız. Birinci sefer bu türlü bir kar yağışı ile karşılaşıyoruz. Şu an Çorum-Samsun karayolu ortasındayım ve ağır bir kar yağışı ile karşı karşıyayız. Bu aylarda hiç beklemediğimiz şeylerden bir tanesi kar yağmasıydı. Çok telaşlıyız, seyahatte da zorluk çekiyoruz. Buradan trafikteki bütün araç sahiplerine, sürücülere, tır sürücülerimize ve taksilere dikkatli olmalarını, inşallah hiçbir kaza bela olmadan seyahatlerini geçirmelerini diliyorum" dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.