Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İntiharın Ardından Şantaj Çıktı

Gündem Yayın: 18.05.2015 07:34
Yazar:
İntiharın Ardından Şantaj Çıktı

Karabük’te kendini asan şahsın videolu şantaj nedeniyle intihar ettiği ortaya çıktı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Eflani ilçesine bağlı Çalı Kahvesi Köyü’nde yaşayan evli ve 6 çocuk babası TIR şoförü Salim Akgün (50), dün akşam saatlerinde Karabük’te bir arkadaşına ait evde kendisini iple tavana asmıştı. Arkadaşının haber vermesiyle gelen polisin yaptığı incelemede Akgün’ün, intihar etmeden önce not bıraktığı belirledi.
2 BİN LİRALIK SENETLE ŞANTAJ
Polis ekipleri Akgün’ün bıraktığı notta Emre Ö. (28) ile ilişkiye girerken Ergün Ö.’nün (45) gizlice görüntülerini çektiğini ve bu görüntülerle kendisini tehdit edip 2 bin liralık senet imzalatarak şantaj yaptıklarını ileri sürdü. Polis ekipleri şahsıların kaçma ihtimaline karşı evlat hasretinden intihar ettiği üzerinde durduğunu açıklama yapmasının üzerinden intiharı derinleştiren Asayiş Şube ekipleri, gece ayrısı Akgün’ün, intiharından sorumlu tuttuğu Emre Ö. ve Ergün Ö.’yü gözaltına aldı. Emniyete götürülen zanlıların, daha önce de aynı yöntemle İ.A isimli bir şahsa şantaj yaptıkları belirlendi. Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: