Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Sinop’ta orman yangını çıktı

Gündem Yayın: 13.06.2024 04:00
İhlas Haber Ajansı
Sinop’ta orman yangını çıktı

Sinop’un Dikmen ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Sinop’un Dikmen ilçesine bağlı Babalıoğlu ve Yakuplu köyleri sınırlarında bulunan çamlık alanda saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Alevlere çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangının büyümesi üzerine bölgeye yangın söndürme helikopteri de sevk edildi. Yangını söndürmek için ekipler hem havadan hem de karadan çalışmalarını sürdürüyor.

Paylaş:

Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dr. Özlem Baykal, Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Oldu

Safranbolu Yayın: 29.06.2024 13:12
Dr. Özlem Baykal, Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Oldu

Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine Uzm. Dr. Özlem Baykal getirildi. Dr. Baykal, 1983 yılında İstanbul/Bakırköy’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. 2007 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Baykal, 2013 yılında aynı üniversitede iç hastalıkları ihtisasını tamamladı.

Dr. Özlem Baykal, 2013-2022 yılları arasında Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi’nde, 2022-2024 yılları arasında ise Safranbolu Devlet Hastanesi’nde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk annesi olan Dr. Baykal, İngilizce bilmektedir.

Yeni görevi için tebrik edilen Dr. Baykal, sağlık hizmetlerinde kalitenin artırılması ve hastaların memnuniyeti için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.